+371 6736 5555

City24 Atvērto durvju dienas maratonā apskatei būs pieejams iecienītais projekts Baložos - Tuvidi

  • Nekustamo īpašumu attīstītājs Estera Development un uzņēmums Arco Real Estate sestdien, 2. martā, no plkst. 11.00 līdz 16.00 uz atvērto durvju dienu Tuvidos aicina ikvienu, kurš ir jaunas un mājīgas dzīvesvietas meklējumos.


Tuvidi ir piemērota dzīvesvieta tiem, kam ikdienā svarīgs Rīgas centra tuvums un tikpat būtiska dabas klātbūtne un miers, ko sniedz dzīve jaunajā daudzdzīvokļu projektā Baložos. Mājīgos divu un trīs istabu dzīvokļus ar plašiem balkoniem vai terasēm jau šobrīd apdzīvo pāri, jaunās ģimenes ar bērniem un cilvēki, kas novērtē harmonisku vidi, kur smelties enerģiju vai nodoties sportiskām aktivitātēm, stāsta Arco Real Estate pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

Atvērto durvju dienas ietvaros jaunā projekta apmeklētajiem būs iespēja novērtēt ne vien apkārtējo vidi, kas ir viena no Tuvidu spilgtākajām iezīmēm, bet arī ielūkoties pieejamos dzīvokļos, lai pārliecinātos par mājokļu funkcionālajiem plānojumiem un apdares kvalitāti. Uz interesentu jautājumiem atbildes sniegs Arco Real Estate kompetentie nekustamo īpašumu aģenti, palīdzot izlemt, kurš no atlikušajiem brīvajiem dzīvokļiem vislabāk atbilst apmeklētāju prasībām.

 

Šobrīd vēl pieejami 29 dzīvokļi platībā no 57 līdz 74 kvadrātmetriem. Turklāt starp brīvajiem mājokļiem iegādei tiek piedāvāts arī klientu atzinību guvušais trīsistabu paraugdzīvoklis, ko iekārtojusi uzņēmuma Brandeleven interjera arhitekte Guna Akona. Gaumīgais dzīvoklis kalpojis par iedvesmu vairākiem Tuvidu šī brīža iedzīvotājiem. Paraugdzīvoklis ir pilnībā iekārtots un piemērots tūlītējai dzīvošanai.

 

Aicinot apmeklēt pasākumu, Arco Real Estate pārstāve Ieva Jansone uzsver: "Atvērto durvju dienā apmeklētāji varēs iepazīt jauno projektu un izvēlēties sev tīkamāko Tuvidu mājokli, turklāt šī būs pēdējā iespēja rezervēt dzīvokli vēl par pērnā gada cenām."

 

Plašāka informācija par jauno projektu Tuvidi un dzīvokļu cenām pieejama projekta vietnē www.tuvidi.lv un Arco Real Estate mājas lapā – www.arcoreal.lv/tuvidi.

 


21.02.2019.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 17 no 29 st., 52 m2
Rīga, Āgenskalns
1 627 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu