+371 6736 5555

Atvērto durvju pēcpusdienā atlaides no 4 000 eiro

  • Renovētā projektā, kas atrodas Ģenerāļa Radziņa krasmalā 29, šo ceturtdien, 14. novembrī, no pulksten 15.00 līdz 19.00 norisināsies atvērto durvju pēcpusdiena, kuras laikā apmeklētājiem būs iespēja klātienē apskatīt vēsturiskā namīpašuma atjaunotos dzīvokļus un saņemt grandiozas atlaides, sākot no 4 000 eiro.


 

Sešstāvu ēkā ir pieejami dzīvokļi platībā no 67 līdz 95 kvadrātmetriem. Renovācijas procesā dzīvokļos ir saglabāti oriģināli elementi, kas projektam piešķir īpašu vēsturisko vērtību: dēļu grīdas, durvis, Ulmaņlaiku radiatori, bet dizainā lieliski izceļas ķieģeļu mūra atsegumu fragmenti. Mājā ir pilnībā nomainītas komunikācijas - uzstādīts jauns siltummezgls ar gāzes apkures katlu, jauni stāvvadi, kā arī jumta segums. Kopumā Ģenerāļa Radziņa krastmalā 29 iegādei tiek piedāvāti 24 gaiši un mājīgi dzīvokļi.

 

“Lielākā priekšrocība ir projekta unikālā atrašanās vieta, kas ir piemērota gan iedvesmojošu ūdens ainavu baudītājiem, gan pilsētas ritma cienītājiem,” norāda “ARCO REAL ESTATE” pārdošanas projektu vadītājs Dzintars Bērziņš.

 

Jaunajiem iemītniekiem būs iespēja baudīt vairākas projekta priekšrocības – ērtu piebraukšanu pie mājas, pastaigu pa krasta promenādi, kā arī lielisku skatu uz Daugavu. Renovētais namīpašums ir piemērots jaunajām ģimenēm, jo netālu atrodas vairākas izglītības iestādes, kas atvieglos ikdienas laika plānošanu. Projekta koncepcija “piestāvēs” arī radošo profesiju pārstāvjiem, kas spēj novērtēt nama vēsturisko vērtību, tā īpašo atrašanās vietu un iedvesmojošo skatu pa logu.

 

Plašāka informācija par jauno projektu, tā priekšrocībām un samazināto cenu tabula pieejama “ARCO REAL ESTATE” mājas lapā – www.arcoreal.lv/krastmala.

 

Sagatavoja:

Dainis Guks

Mārketinga un sabiedrisko

attiecību vadītajs


12.11.2019.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 5 st., 53 m2
Rīga, Teika
69 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu