+371 6736 5555

“ARCO REAL ESTATE” sāk dzīvokļu pārdošanu renovētā namīpašumā ar skatu uz Daugavu

  • Renovētajā pirmskara projektā, kas atrodas Ģenerāļa Radziņa krasmalā 29, Rīgā, nekustamo īpašumu uzņēmums “ARCO REAL ESTATE” uzsāk trīs un četru istabu dzīvokļu pārdošanu. Iegādei tiek piedāvāti 24 dzīvokļi ar pilnu apdari un virtuves iekārtām, kā arī divas komerctelpas ēkas pirmajā stāvā, informē projekta pārdošanas vadītājs Dzintars Bērziņš.


1926. gadā būvētai ķieģeļu mūra ēkai pēdējie renovācijas darbi pabeigti šogad, kā rezultātā projekts pilnībā atguvis savu vēsturisko pievilcību gan ārējā izskatā, gan interjerā, jo atjaunošanas gaitā visos dzīvokļos saglabāti būves oriģinālie elementi - dēļu grīda, masīvkoka durvis, ulmaņlaiku radiatori un ķieģeļu atseguma fragmenti, kas lieliski papildinās iekštelpu dizainu.

 

Sešstāvu ēkā ir pieejami dzīvokļi platībā no 67 līdz 95 kvadrātmetriem par cenu no 1520 eiro kvadrātmetrā; to atšķirīgā iezīme ir augstie griesti (2,9 m) un ainaviskais skats pa logu, kas gaišajām telpām piešķir papildu mājīgumu. Dzīvokļos nomainīti logi - tas palīdzēs ietaupīt gada vēsajos mēnešos.

 

Mājā ir pilnībā nomainītas komunikācijas - uzstādīts jauns siltummezgls (gāzes apkures katls), jauni stāvvadi, kā arī jumta segums. Iedzīvotāju ērtībām kāpņu telpā ierīkots lifts, savukārt metāla ārdurvis drošībai aprīkotas ar elektroniskā koda atslēgu. Tie, kuri ikdienā pārvietojas ar velosipēdu, savu braucamrīku varēs glabāt pirmā stāva velosipēdu novietnē. Ēkas pagalms ir norobežots ar žogu, savukārt projekta izdevīgā atrašanās vieta ielu krustojumā atvieglo piebraukšanas iespējas.

 

Par lielāko priekšrocību “ARCO REAL ESTATE” pārstāvis pamatoti uzskata projekta unikālo atrašanās vietu, jo tas atrodas Daugavas krastā pie Krasta ielas promenādes un dažu minūšu attālumā no Vecrīgas un Rīgas centrāltirgus. Projekts ir piemērots gan tiem, kam svarīgs ūdens tuvums un iedvesmojošs skats pa logu, gan pilsētas ritma cienītājiem, jo dažu minūšu attālumā atrodas viss pilsētniekam nepieciešamais - lielveikali, resorāni, izklaides vietas. Projekta tuvumā atrodas arī mācību iestādes, tādēļ plašie dzīvokļi būs īpaši piemēroti arī ģimenēm ar bērniem.

 

Plašāka informācija par renovēto projektu pieejama “ARCO REAL ESTATE” mājas lapā - www.arcoreal.lv/krastmala.

 


07.08.2019.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu