+371 6736 5555

“Arco Real Estate” prezentēs Latvijas nekustamo īpašumu tirgus pārskatu

  • Nekustamo īpašumu uzņēmuma “Arco Real Estate” eksperti šī gada 7. martā plkst. 11.00 viesnīcā “Hotel Bergs” preses konferences laikā prezentēs Latvijas nekustamo īpašumu tirgus pārskatu par 2018. gadu, kā arī analizēs pērn novērotās tendences un izteiks prognozes šim gadam.


Preses konferencē ar vēstījumu par pērnā gada notikumiem Latvijas, īpaši galvaspilsētas, nekustamo īpašumu tirgū uzstāsies uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits un valdes loceklis, vērtēšanas nodaļas vadītājs Māris Laukalējs.

 

Uzņēmuma eksperti iztirzās piedāvājuma un pieprasījuma tendences, cenu dinamiku un notikušo darījumu skaita izmaiņas dažādos segmentos – jauno projektu, sērijveida dzīvokļu, privātmāju, zemes un citos segmentos. Tāpat tiks pārspriesti jauno projektu būvniecības apjomi un izmaksas, kas tiešā veidā ietekmē šī segmenta mājokļu pārdošanas cenas. Uzņēmuma ekspertu regulārie novērojumi ļaus izdarīt arī pamatotas prognozes par tirgus attīstību 2019. gadā.

 

Latvijas nekustamo īpašumu tirgus pārskats ir “Arco Real Estate” izdots analītisks izdevums, kurā apkopota detalizēta informācija par nozares aktualitātēm iepriekšējā gadā. Ik gadu publicētais pārskats satur kā tekstuālu analīzi, tā arī vizuālu informāciju, kas atvieglo statistikas uztveri, norāda uzņēmuma mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs Dainis Guks.

 

Uz preses konferenci viesnīcā “Hotel Bergs” Elizabetes ielā 83/85, Rīgā, 7. martā tiek aicināti visi ar jomu saistīti interesenti, kas, klātienē apmeklējot pasākumu, savā īpašumā iegūs aktuālā pārskata drukāto versiju. Lai pieteiktos dalībai preses konferencē, “Arco Real Estate” mājas lapā – www.arcoreal.lv/konference – jāveic reģistrācija.

 


27.02.2019.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu