+371 6736 5555

“ARCO REAL ESTATE” “Mājokļu salidojumā” prezentēs jaunos projektus un īpašos piedāvājumus

  • “Swedbank” rīkotajā “Mājokļu salidojumā”, kas 14. augustā no pulksten 12.00 līdz 18.00 norisināsies Balasta dambī 15, Rīgā, “ARCO REAL ESTATE” pārstāvji pasākuma apmeklētājus konsultēs par īpašuma iegādi, prezentēs jaunos daudzdzīvokļu projektus, kā arī nodrošinās ar jauno projektu attīstītāju sagatavotiem īpašajiem piedāvājumiem, informē uzņēmuma mārketinga vadītājs Dainis Guks.


Par tradīciju kļuvušais pasākums “Mājokļu salidojums” allaž ir pulcējis lielu interesentu skaitu, kuri vēlas ne tikai saņemt atbildes uz sev neskaidriem jautājumiem par jauna mājokļa iegādi un būvniecību, bet arī iepazīties ar jaunākajiem piedāvājumiem no projektu attīstītājiem.

 

Jaunā projekta “Bišumuiža” attīstītājs “EfTEN Capital” ikvienam, kas apmeklēs pasākumu un līdz šī gada 31. oktobrim iegādāsies dzīvokli jaunajā projektā Komētas ielā, dāvinās gultu no itāļu mēbeļu salona “Colombini Casa”. “ARCO REAL ESTATE” šajā projektā piedāvā iegādāties divu, trīs un četru istabu dzīvokļus ar atšķirīgiem iekšējās apdares variantiem platībā no 64 līdz 141 kvadrātmetram – šādas plašas izvēles iespējas spēs apmierināt visprasīgāko klientu vēlmes.

 

Savukārt attīstītājs “Estera Development” jaunajā projektā “Tuvidi”, kas atrodas Baložos, līdz pat augusta beigām jau šobrīd piedāvā iegādāties trīsistabu dzīvokli ar jau iebūvētu virtuves iekārtu un tehniku no veikala “IKEA” par īpaši pievilcīgu cenu. Šis piedāvājums ir lielisks risinājums tiem, kuru budžets ļauj iegādāties divistabu dzīvokli, taču funkcionalitātes ziņā nepieciešamas trīs istabas.

 

Lai saņemtu attīstītāju sarūpētās dāvanas un atlaides, interesentiem jāapmeklē pasākums, jāreģistrējas “ARCO REAL ESTATE” stendā un noteiktā termiņā jānoformē darījums,” skaidro D. Guks. Plašāku informāciju par attīstītāju sagatavotajiem īpašajiem piedāvājumiem var iegūt jauno projektu lapās – www.arcoreal.lv/bisumuiza un www.arcoreal.lv/tuvidi.

 

Pasākuma laikā apmeklētājiem tāpat būs iespēja saņemt konsultācijas par jauno mājokļu hipotekārās kreditēšanas iespējām un apdrošināšanu, kā arī aprunāties ar citiem nekustamo īpašumu nozares pārstāvjiem. “Mājokļu salidojums” notiks Daugavmalā pie “Swedbank” galvenās ēkas.


09.08.2019.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 5 st., 46 m2
Rīga, Centrs
400 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
1 ist., 3 no 5 st., 32 m2
Rīga, Centrs
350 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 2 no 4 st., 88 m2
Rīga, Teika
240 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 5 st., 53 m2
Rīga, Teika
69 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu