+371 6736 5555

Tuvāk dabai - jaunajā projektā TUVIDI atvērto durvju diena

  • Ķekavas novada Baložos esošajā daudzdzīvokļu projektā TUVIDI 26. maijā no plkst. 11.00 līdz 17.00 notiks atvērto durvju diena, kad apmeklētājiem klātienē būs iespēja aplūkot mājīgi iekārtoto paraugdzīvokli, no augšstāvu plašajām terasēm un balkoniem iepazīt projekta zaļo apkārtni, kā arī novērtēt tehnisko risinājumu kvalitāti, informē ARCO REAL ESTATE pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


Turklāt ikviens atvērto durvju dienas apmeklētājs, kas līdz 23. jūnijam rezervēs dzīvokli, noslēdzot līgumu un veicot rezervācijas apmaksu, no jaunā projekta attīstītāja “Estera Development” saņems 300 eiro vērtu dāvanu karti pirkumam tūrisma un aktīvas atpūtas inventāra veikalu tīklā. Izvēloties savām vēlmēm atbilstošu inventāru, TUVIDU jaunie iemītnieki varēs baudīt apkārtnes sniegtās priekšrocības vēl pilnvērtīgāk, uzskata I. Jansone.

 

Jauno daudzdzīvokļu projektu raksturo moderni un pārdomāti divu un trīs istabu dzīvokļi platībā no 53 līdz 75 kvadrātmetriem, īpaši piemēroti pāriem, ģimenēm un visiem tiem, kas vēlas dzīvot tuvāk dabai. Katru dzīvokli papildina ēku dienvidu pusē esošie balkoni/ terases, kuru platums pārsniedz 7 m. Tie izmantojami kā atsevišķa dzīves telpa dažādu ieceru īstenošanai.

 

Projekta būtiska priekšrocība ir atrašanās vieta, tā apkārtnē ir dabiski veidojusies un zaļa vide, kas būs īpaši piemērota veselīgām pastaigām un sportiskām aktivitātēm blakus esošajā mežā. Lielisku iespēju novada iedzīvotājiem nodarboties ar sportu sniegs jaunais vidusskolas sporta laukums, ko plānots atklāt 2020. gadā. Svaigs gaiss, putnu dziesmas, dabas veltes un ainaviski skati - tas viss būs TUVIDU iedzīvotāju rīcībā.

 

TUVIDI būs īstā vieta ģimenēm ar bērniem, jo blakus atrodas vidusskola un bērnudārzs. Tāpat jaunā projekta iedzīvotājiem būs pieejama ikdienā nepieciešamā infrastruktūra - kā iepriekš minētās izglītības iestādes, tā arī pārtikas un sadzīves preču veikali, kafejnīcas un kultūras nams.

 

Jaunais projekts TUVIDI, kura skanīgais nosaukums aizgūts no igauņu valodas (“tuvid” - ig. “baloži”), atrodas Baložos - Pierīgas pilsētā, ko ar galvaspilsētu savieno ērta sabiedriskā transporta sistēma. TUVIDI no Rīgas centra ar auto sasniedzami vien 20 minūšu laikā.

 

Ar pārējām TUVIDU priekšrocībām var iepazīties projekta vietnē www.tuvidi.lv, "Facebook" lapā www.facebook.com/tuvidi.lv, kā arī ARCO REAL ESTATE mājas lapā - www.arcoreal.lv/tuvidi.

 


15.05.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 500 m2
Rīga, Zolitūde
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 60 m2
Rīga, Zolitūde
300 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu