+371 6736 5555

Rezervējot dzīvokli BIŠUMUIŽĀ, pirkuma summai atlaide 5 000 eiro

  • Jaunajā projektā BIŠUMUIŽA, kas atrodas Komētas ielā, Pārdaugavā, 24. novembrī no plkst. 11.00 līdz 16.00 norisināsies atvērto durvju diena. Apmeklētājs, kurš veiks reģistrāciju klātienē un līdz šī gada 23. decembrim rezervēs dzīvokli, mājokļa pirkumam saņems atlaidi EUR 5 000 apmērā.


Tuvojoties svētku laikam, jaunā projekta attīstītājs “EfTEN Capital” 5 000 eiro atlaidi piedāvā pirmā stāva dzīvokļiem, jo tieši tos visbiežāk izvēlas jaunās ģimenes ar bērniem. Tādā veidā attīstītājs dāvina iespēju ne tikai uzsākt dzīvi kvalitatīvā un ērtā Rīgas projektā, bet ietaupītos līdzekļus izmantot arī citiem ģimenes kopīgiem mērķiem, skaidro attīstītāja pārstāvis Kaspars Roga.

 

Nekustamo īpašumu uzņēmums ARCO REAL ESTATE jaunajā četrstāvu projektā BIŠUMUIŽA, kas atrodas klusā vietā Rīgas nomalē un kas no pilsētas centra ar automašīnu sasniedzams vien dažu minūšu laikā, piedāvā iegādāties dzīvokļus ar pilnu apdari. Tās dažādos veidus pircējs atbilstoši savai gaumei var izvēlēties no interjera dizainera veidotajiem variantiem.

 

Jaunās mājas celtas no gataviem dzelzbetona sendviča tipa paneļiem, kas izgatavoti pēc skandināvu tehnoloģijas, ēkās nodrošinot labāku siltumizolāciju un konstrukciju ilgmūžību. Ēkas pirmajos trīs stāvos atrodas divu un trīs istabu dzīvokļi ar plašiem balkoniem, savukārt BIŠUMUIŽAS ceturtajā stāvā - divi četristabu dzīvokļi ar balkonu un terasi. Katras ēkas mansarda stāvā ierīkots ekonomisks gāzes apkures katls, savukārt siltumu mājoklī nodrošina regulējami radiatori.

 

"Swedbank" finansēto projektu raksturo vairākas priekšrocības: lieli trīs stikla pakešu logi, kas katrā dzīvoklī vērsti uz divām debespusēm, funkcionāli dzīvokļu plānojumi, plašas kāpņu telpas, kā arī zaļa un harmoniska apkārtējā vide ar labi attīstītu infrastruktūru. BIŠUMUIŽAS iedzīvotājiem, īpaši bērniem, būs iespēja atpūsties blakus esošajos rotaļu laukumos. Jāuzsver, ka projekta attīstītājs, projektējot BIŠUMUIŽAS teritoriju, īpašu uzmanību veltījis autovadītājiem, jo katra dzīvokļa īpašniekam šobrīd tiek piedāvāta iespēja iegādāties līdz pat divām virszemes autostāvvietām.

 

""BIŠUMUIŽA" ir lieliska dzīves vieta ģimenēm ar bērniem kā arī steidzīgajiem darba ļaudīm. Teritorijā ierīkoti vairāki bērnu laukumi, kā arī atpūtas un  rekreācijas zona. Komfortu šeit sajutīs ikviens iedzīvotājs”"komentē attīstītāja pārstāvis Kaspars Roga, aicinot 24. novembrī apmeklēt atvērto durvju dienu.

 

Plašāka informācija par BIŠUMUIŽAS priekšrocībām un tehnisko pusi pieejama projekta vietnē www.bisumuiza.lv un ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv/bisumuiza.

 

Avots: "EfTEN Capital"

 

 

 

 


20.11.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu