+371 6736 5555

Projektā TUVIDI atvērto durvju dienā prezentēs jauno paraugdzīvokli

  • Nozares portāla City24.lv rīkotā atvērto durvju dienu maratona ietvaros 24. novembrī no plkst. 11.00 līdz 16.00 daudzdzīvokļu projektā TUVIDI (Baložos) tiks prezentēts jaunais paraugdzīvoklis, nomainot līdzšinējo, kas šobrīd nonācis publiskā piedāvājumā, informē ARCO REAL ESTATE pārdošanas daļas vadītāja Ieva Jansone.


Iepriekšējais trīsistabu paraugdzīvoklis, kas guvis pozitīvas atsauksmes par interjeru un kas daudziem cilvēkiem palīdzējis par dzīvesvietu izvēlēties tieši TUVIDUS, šobrīd izlikts publiskajā piedāvājumā, tā kā pārējie šāda plānojuma dzīvokļi Mežaparka ielā 3 jau izpirkti. Dzīvoklis iegādei tiek piedāvāts ar mēbelēm un pilnībā aprīkots tūlītējai dzīvošanai.

 

I. Jansone norāda, ka jaunais paraugdzīvoklis radīs skaidru priekšstatu par apdares materiālu kvalitāti, par iekārtojuma iespējām un atspoguļos praktiskā plānojuma priekšrocības. Tāpat dzīvoklis apmeklētājiem ļaus iztēloties dzīvi mājīgā vidē ar skatu uz sakārtotu un zaļu vidi.

 

""Estera Development" attīstītais projekts TUVIDI, kas ekspluatācijā nodots šī gada vasarā, vislabāk atbilst aktīvām un jaunām ģimenēm, kuras mājokli izvēlas kā pieturas un atpūtas punktu starp attīstītu infrastruktūru un piepilsētas zaļās vides priekšrocībām," skaidro ARCO REAL ESTATE pārstāve.

 

TUVIDI ir jauns dzīvokļu projekts 20 minūšu attālumā no Rīgas centra. To raksturo moderni un pārdomāti divu un trīs istabu dzīvokļi pāriem, ģimenēm ar bērniem un visiem tiem, kas vēlas dzīvot tuvāk dabai. Dzīvokļu ēkām ir pieci stāvi, bet katra dzīvokļa būtiska priekšrocība ir plašie balkoni un terases.

 

Jaunā daudzdzīvokļu projekta iedzīvotājiem būs pieejama ikdienā nepieciešamā infrastruktūra – veikali, izglītības iestādes, kultūras nams un bibliotēka. Jau 2020. gadā pie vidusskolas plānota āra sporta laukuma izbūve, kas paplašinās iedzīvotāju iespējas izvēlēties sev tīkamāko aktīva dzīvesveida disciplīnu. Tieši tādēļ dzīve Baložos būs īstā vieta aktīviem cilvēkiem, jo blakus esošajā mežā var braukt ar velosipēdu, skriet, nūjot, kā arī doties mierīgā pastaigā.

 

Plašāka informācija par daudzdzīvokļu projektu TUVIDI pieejama projekta vietnē www.tuvidi.lv, kā arī ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv/tuvidi.

 


15.11.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu