+371 6736 5555

"Mārsilos" sākusies jaunā posma komunikāciju izbūve

  • Privātapbūves zemes gabaliem "Mārsili", kas atrodas Ādažu tuvumā pie Mazā Baltezera, sākusies jaunā posma komunikāciju ierīkošana, kas šajā vasarā noslēgsies ar ceļu seguma izbūvi un teritorijas pilnīgu labiekārtošanu, informē “ARCO REAL ESTATE” Vidzemes filiāles nekustamo īpašumu aģente Sanda Miķelsone.


Drīzumā Mārsilos tiks izbūvētas jaunas ielas – Ričarda, Astrīdas un Minsteres iela –, kas jau šobrīd paver vēl plašākas iespējas sava zemes gabala izvēlē. Trīs minēto ielu posmā ir uzsākta un vasarā tiks pabeigta visu pilsētas komunikāciju izbūve un pieslēgšana, kam sekos ceļu asfaltēšana un teritorijas labiekārtošana.

 

"Teritorijas labiekārtošana ietver ap zemes gabaliem esošās zaļās zonas ierīkošanu un apzaļumošanu, apbūves zemes gabalu robežu nospraušanu, kā arī komunikāciju – elektrības, gāzes, ūdensapgādes, kanalizācijas, TV un Internet kabeļu pievilkšanu pie gruntsgabaliem,” skaidro “ARCO REAL ESTATE" pārstāve.

 

Vaicāta par Rīgas apkārtnes apbūves zemes cenām, Sanda Miķelsone norāda, ka nekustamo īpašumu tirgū šobrīd tiek novērota cenu pieauguma tendence, tādēļ ir atbilstošs laiks izmantot Mārsilu īpašo piedāvājumu: zemi privātai apbūvei līdz ceļu izbūves sākšanai minētajā posmā var iegādāties par 35 eiro kvadrātmetrā, pēc tam – 39 EUR/m².

 

Mārsili ir elitāra vieta Mazā Baltezera krastā, kas veiksmīgi spējusi attīstīties un turpina to darīt. Pēc ikdienas steigas ikvienam tik svarīgais miers, daba un klusums, kas raksturīgs Mārsiliem, padara šo vietu īpašu. To raksturo arī lieliska, sakopta vide, priežu mežs un ūdens tuvums, kā arī virkne ar dažādām atpūtas iespējām, kas sasniedzamas, neizbraucot no mājām.

 

Mārsilu iedzīvotājiem ir iespēja regulāriem izbraucieniem pa ezeru. Makšķerēšana, pastaigas pa mežu, ogošana, sēņošana, basketbola un bērnu rotaļu laukumi ir tikai daļa no brīvā laika pavadīšanas iespējām, jo pavisam netālu pieejamas zirgu izjādes (Adventure Ride), Ādažu tenisa korti un sporta komplekss, Ādažu veikparks, Ūdensklubs Baltezerā, Ādažu lidlauks privātiem lidojumiem, kempings Leiputrija, kur var izbraukt ar kvadracikliem, bagijiem, šaut mērķī, laivot, iet pirtīs (japāņu, latviešu, indiāņu) un vēl daudzas citas izklaides iespējas.

 

"Kāpēc dzīvot Mārsilos? Jo te ir viss, kas nepieciešams Jūsu komfortam un labsajūtai, un tas viss tikai rokas stiepiena attālumā no pilsētas. Mēs palīdzēsim Jums atrast piemērotāko zemi savas sapņu mājas būvniecībai," rosina Sanda Miķelsone.

 

Plašāka informācija par privātapbūves zemi Mārsilos pieejama projekta vietnē “ARCO REAL ESTATE” mājas lapā - www.arcoreal.lv/marsili.

 


28.03.2019.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 17 no 29 st., 52 m2
Rīga, Āgenskalns
1 627 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu