+371 6736 5555

Klientu diena MĀRSILOS: Apskati ciematu no cita skatpunkta!

  • Mazā Baltezera krastā, ciematā MĀRSILI, kur iegādei tiek piedāvāti dažādu platību zemes gabali privātapbūvei, 9. jūnijā no plkst. 11.00 līdz 16.00 notiks klientu diena. Interesenti klātienē varēs pārliecināties par ciemata harmonisko vidi, saņemt izsmeļošas konsultācijas no pārdošanas speciālistiem, kā arī bankas "Luminor" hipotekārās kreditēšanas piedāvājumu. Par privātmāju būvniecības niansēm stāstīt uzņēmuma "Somu Māja" speciālists.


Pēc ciemata jaunās kārtas, kuras pārdošanu īsteno ARCO REAL ESTATE, apskates klientu dienas apmeklētāji tiks aicināti uz izbraucienu pa rāmo ezeru ar īpašām laivām - kajakiem -, lai pilnīgi no cita skatpunkta paraudzītos uz apkārtni un tās ainaviskajiem skatiem, informē uzņēmuma pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

"Skaista un sakārtota vide, miers, ezera un meža tuvums, kā arī nelielais attālums no pilsētas MĀRSILUS padara par vienu no pieprasītākajiem ciematiem Rīgas reģionā. Šeit ir viss vajadzīgais kombinācijā ar sabalansētu un pieņemamu cenu. Ciemats pārliecinoši konkurē pārējo Rīgas tuvumā esošo ciematu starpā, kur tiek piedāvāta zeme ar visām pilsētas komunikācijām, izbūvētiem ceļiem un apsaimniekošanu. MĀRSILOS tiek domāts arī par ciemata esošajiem iedzīvotājiem, tāpēc ir tapusi ciemata pludmale pie ezera un šogad tiks ierīkots volejbola laukums un bērnu rotaļu laukumi. Šeit ir viss nepieciešamais baudāmai un pilnvērtīgai dzīvei,” vērtē ARCO REAL ESTATE nekustamo īpašumu aģente Sanda Miķelsone.

 

Ciematu MĀRSILI veido apbūves gruntsgabali, kas sadalīti pa 1200 – 3200 kvadrātmetrus lielām vienībām, turklāt teritoriju klāj skaistas, parka cienīgas priedes. Šai vietai raksturīgs izteikts reljefs, kas dod iespēju izpausties gan būvējot, gan veidojot sev vēlamo ainavu ap māju. Ciemats iekļaujas apkārtējā vidē, to papildinot un neizjaucot dabisko vidi.

 

MĀRSILOS jau kopš projekta pirmsākumiem apbūves gruntsgabali tiek nodrošināti ar visām nepieciešamajām inženierkomunikācijām - ūdensapgādi, gāzi, kanalizāciju, elektrību un internetu. Iedzīvotāju ērtībām ciemata teritoriju apsaimnieko pieredzējusi komanda – inženierkomunikāciju pakalpojumus sniedz uzņēmums “Arco Property Managament”. Uzņēmums nodrošina arī ielas un ciemata uzkopšanu, kā arī koplietošanas zonu apzaļumošanu un ielu apgaismošanu.

 

Plašāka informācija par MĀRSILIEM pieejama ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv/marsili.

 


30.05.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu