+371 6736 5555

Jaunais projekts BIŠUMUIŽA nodots ekspluatācijā

  • Starptautiskā finanšu tirgus fonda “EfTEN Capital” attīstītais dzīvokļu projekts BIŠUMUIŽA šonedēļ nodots ekspluatācijā, informē pārdošanas uzņēmuma ARCO REAL ESTATE valdes locekle Ieva Jansone, piebilstot, ka jaunie īpašnieki savus jaunos mājokļus varēs sākt apdzīvot jau 2019. gada sākumā.


“Projekta nodošana ekspluatācijā nozīmē, ka objektam tiek mainīts juridiskais statuss un ka tas ir derīgs un drošs dzīvošanai, līdz ar to nepieciešamas vēl tikai dažas juridiskas procedūras, lai BIŠUMUIŽAS piecās ēkās varētu ievākties jaunie iemītnieki,” skaidro I. Jansone.

 

Mazstāvu projekts BIŠUMUIŽA, kam attīstītājs pamatoti piešķīris premium klases apzīmējumu, no citiem ekonomiskā segmenta piedāvājumiem atšķiras ar vairākām būtiskām priekšrocībām: katrā ēkā ir tikai 14 dzīvokļi ar neraksturīgi augstiem griestiem un funkcionāliem dzīvokļu plānojumiem, projektu raksturo gaišas un plašas kāpņu telpas, ērtas virszemes autostāvvietas, kā arī zaļa un klusa apkārtne. Siltumu ēkās nodrošina ekonomiski gāzes apkures katli, savukārt to energoefektīvi uztur skandināvu sendviča tipa paneļi.

 

ARCO REAL ESTATE iegādei piedāvā divu, trīs un četru istabu dzīvokļus platībā no 64 līdz 139 kvadrātmetriem, turklāt, iegādājoties dzīvokli, jaunie īpašnieki var izvēlēties kādu no vairākiem apdares variantiem, savai gaumei pielāgojot iekštelpu sienu krāsojumu, kā arī grīdas seguma un iekšdurvju toni.

 

Jaunais projekts BIŠUMUIŽA ir “EfTEN Capital” pirmais attīstītais dzīvokļu projekts Latvijā. "EfTEN Capital" ir 2008. gadā Igaunijā dibināta aktīvu pārvaldīšanas kompānija, kas Baltijas valstīs specializējas komercīpašumu investīcijās. Latvijā tā darbību uzsāka 2013. gadā, un šobrīd pārvalda tādus komercīpašumus kā tirdzniecības centru “Domina”, biroju centru “Duntes biroji”, “Jūrkalnes tehnoloģisko parku”, “Tērbatas Biznesa centru”, T/C “RAF Centrs” Jelgavā u. c.

 

Plašāka informācija par “EfTEN Capital” debitantu mājokļu segmentā – BIŠUMUIŽU - pieejama projekta vietnē www.bisumuiza.lv un ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv/bisumuiza.

 

Preses relīzi sagatavoja:

ARCO REAL ESTATE

Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs

Dainis Guks


21.12.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu