+371 6736 5555

"Felicity Apartments" pēdējiem dzīvokļiem būtiski samazinātas cenas

  • Vienā no Rīgas centra gaumīgākajiem jaunajiem projektiem - “Felicity Apartments” - pēdējos dzīvokļus ar pelēko apdari šobrīd ir iespējams iegādāties par īpaši izdevīgu cenu. Akcija, kas ilgs līdz šī gada beigām, paredz dzīvokļu cenu samazinājumu līdz pat 17 %, informē ARCO REAL ESTATE nekustamo īpašumu aģente Arina Kuzņecova.


Cenu samazinājums attiecas uz divu un trīs istabu dzīvokļiem, kuru platība ir no 54 līdz 80 kvadrātmetriem un kas atrodas ēkas otrajā, trešajā, ceturtajā, kā arī piektajā stāvā. Akcijas ietvaros piedāvātās atlaides dzīvokļu cenas padara līdzvērtīgas mājokļiem citos Rīgas projektos, vienlaicīgi saglabājot visas projekta priekšrocības – izdevīgo atrašanās vietu pašā pilsētas centrā, projekta augsto kvalitāti un komfortu, kādu sniedz "Felicity Apartments".

 

Kā norāda īpašuma attīstītājs, dzīvokļi šajā projektā ir laba izvēle arī tiem, kas meklē iespēju ieguldīt nekustamajā īpašumā, jo rentabilitāte, tos izīrējot, ir no 5 līdz 8 %.

 

"Felicity Apartments" ir pirmā dzīvojamā ēka Baltijā, kurai piešķirts starptautiskais ilgtspējīgas ēkas sertifikāts BREEAM. Tā ir septiņstāvu mūsdienīga ēka, kurā ir 62 komfortabli dzīvokļi ar energotaupības risinājumiem, pazemes autostāvvietu un mantu glabātavām. Dzīvokļu plānojumi veidoti tā, lai jebkurā brīdī lielāku dzīvokli varētu sadalīt divos mazākos un vajadzības gadījumā atkal apvienot.

 

""Felicity Apartments" atrašanās vieta pilsētas centrā ļauj ērti sasniegt Jums nozīmīgākās vietas, piemēram, tirdzniecības centrus un izglītības iestādes, kā arī apmeklēt izklaides un kultūras pasākumus. Izvēloties dzīvokli projektā, jaunais īpašnieks varēs baudīt mierpilnu atpūtu un justies komfortabli,” norāda ARCO REAL ESTATE pārstāve.

 

Katru dzīvokli šarmantāku padara franču balkons, no kura paveras pievilcīgs skats uz Rīgas pilsētas torņiem. Katrā kāpņu telpā no pagrabstāva līdz septītajam stāvam uzstādīts energoefektīvs “A” klases lifts, savukārt dzīvokļos un pie projekta ārdurvīm uzstādītas video sarunu iekārtas.

 

Lai arī akcijas piedāvājums attiecas uz mājokļiem ar pelēku apdari, projektā joprojām ir pieejami pilnas apdares dzīvokļi. Plašāka informācija par projektu “Felicity Apartments” pieejama ARCO REAL ESTATE projekta mājas lapā – www.arcoreal.lv/felicity.

 

 


07.12.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu