+371 6736 5555

BIŠUMUIŽĀ tiks prezentēts "premium" klases paraugdzīvoklis

  • Jaunajā projektā BIŠUMUIŽA šo sestdien, 10. martā, no plkst. 11.00 līdz 16.00 notiks ARCO REAL ESTATE rīkota atvērto durvju diena, kuras ietvaros apmeklētājiem klātienē būs iespēja aplūkot mājīgi iekārtoto paraugdzīvokli, novērtēt apdarē izmantoto materiālu kvalitāti, kā arī pārliecināties, kādēļ BIŠUMUIŽA tiek saukta par premium klases jauno projektu.


Pasākuma laikā uz apmeklētāju interesējošiem jautājumiem atbildēs ARCO REAL ESTATE nekustamo īpašumu aģenti, kamēr "Swedbank" hipotekārās kreditēšanas speciālists konsultēs ar aizdevumu saistītos jautājumos.

 

Būtiskākās priekšrocības, kas Komētas ielas jauno projektu citu starpā padara ievērojamu, ir tas, ka par ekonomiskās klases cenām ARCO REAL ESTATE klientiem pieejami premium dzīvokļi ar neraksturīgi augstiem griestiem, funkcionāliem dzīvokļu plānojumiem un lieliem trīskameru logiem, kas katrā mājoklī vērsti uz divām debespusēm, atšķirību skaidro uzņēmuma pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

Nelielais dzīvokļu skaits jaunceltnēs – tikai 14 katrā – dzīvošanu BIŠUMUIŽĀ padarīs īpaši ērtu un baudāmu. Tāpat projektu raksturo gaišas un plašas kāpņu telpas, kurās iedzīvotāji starp stāviem varēs pārvietoties ar liftu. Neskatoties uz to, ka jaunais projekts atrodas vietā ar labi attīstītu infrastruktūru, kurā ir plašs sabiedriskā transporta tīkls, zaļā zona BIŠUMUIŽU nošķir no ielām ar intensīvu satiksmi, mazstāvu apbūvei piešķirot ciematam raksturīgās ērtības un klusumu.

 

Jaunā projekta siltumu nodrošinās ekonomiska gāzes apkure, savukārt mājas konstrukcijas (Skandināvu tipa sendvičpaneļi) gādās par augstu siltumizolāciju, kas ziemas drēgnajos mēnešos ļaus būtiski ietaupīt. BIŠUMUIŽAS iedzīvotāji būs ieguvēji arī laika ziņā, jo jaunais projekts atrodas dažu minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra.

 

“Izvēlies savu jauno mājokli BIŠUMUIŽĀ, izmantojot "Swedbank" īpašo piedāvājumu, un dzīvo ērtāk!” aicina I. Jansone.

 

Plašāk >>

 


08.03.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 400 m2
Rīga, Purvciems
3 200 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
1 ist., 2 no 6 st., 21 m2
Rīga, Grīziņkalns
370 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
1 ist., 1 no 5 st., 26 m2
Rīga, Centrs
330 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu