+371 6736 5555

Jaunais projekts BIŠUMUIŽA dāvina autostāvvietu

  • Nekustamo īpašumu attīstītājs “EfTEN Capital”, kas nesen ir uzsācis dzīvojamā fonda attīstīšanu Latvijā, par godu valsts svētkiem ikvienam, kas no 18. novembra līdz 24. decembrim rezervēs dzīvokli jaunajā projektā BIŠUMUIŽA, dāvinās virszemes autostāvvietu, informē ARCO REAL ESTATE pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


Akcijas ietvaros dzīvokļa rezervācijas veicējam, parakstot pirkuma līgumu, tiks piedāvāta iespēja izvēlēties autostāvvietas atrašanās vietu īpaši šim mērķim paredzētā un labiekārtotā laukumā blakus jaunbūvēm. “Rūpējoties par iedzīvotāju ērtībām, projekta attīstītājs katram dzīvoklim ir paredzējis pat divas plašas virszemes stāvvietas, ko jaunie iemītnieki parastā kārtībā varēs iegādāties atsevišķi, un šobrīd vienu no tām savā īpašumā var iegūt pilnīgi bez maksas” skaidro ARCO REAL ESTATE pārstāve.

 

Jauno projektu raksturo vairākas priekšrocības, kas BIŠUMUIŽU izceļ uz citu Rīgas jauno projektu fona. Četrstāvu jaunbūvēs ir neliels dzīvokļu skaits (14), turklāt iedzīvotāju ērtībām plašajās kāpņu telpās ir ierīkoti lifti. Dzīvokļos ir neraksturīgi augsti griesti (2,85 un 3,15 m), un logi, kas ir ievērojami lielāki nekā citos ekonomiskā segmenta piedāvājumos, vērsti uz divām debespusēm, nodrošinot telpas ar dabisku apgaismojumu un radot mājīguma sajūtu. Energoefektīvās ēkās ierīkota gāzes apkure ar individuālu siltuma uzskaiti katram dzīvoklim.

 

Rezervācijai tiek piedāvāti dzīvokļi piecās ēkās, kuru būvniecībā šobrīd norit aktīvs darbs. Šajā etapā Rīgas dzīvokļu tirgu kopumā papildinās 70 funkcionāli plānoti mājokļi platībā no 64 līdz 139 m². Divu, trīs un četru istabu dzīvokļi tiek piedāvāti ar pabeigtu iekšējo apdari. Jauno projektu BIŠUMUIŽA ekspluatācijā plānots nodot nākamā gada vasarā.

 

Ar pārējām BIŠUMUIŽAS priekšrocībām var iepazīties jaunā projekta vietnē www.bisumuiza.lv vai uzņēmuma ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv/bisumuiza.

 

* Autostāvvietas vizualizācijai ir informatīva nozīme.


17.11.2017.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu