+371 6736 5555

BIŠUMUIŽA paplašinās - top jaunā projekta nākamā kārta

  • Nākamā gada vasarā Komētas ielā, Rīgā, ekspluatācijā plānots nodot daudzdzīvokļu projekta BIŠUMUIŽA jaunās ēkas, bet jau drīzumā tiks uzsāktas dzīvokļu rezervācijas, informē ARCO REAL ESTATE pārdošanas nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


Kā norāda speciāliste, interese par Bišumuižas jaunās kārtas dzīvokļiem, neskatoties uz to, ka piedāvājums publiskajā telpā līdz šim vēl nebija pieejams, ir liela, un potenciālie pircēji jau veikuši mutiskas rezervācijas. “Tas vēlreiz apliecina jaunā projekta izdevīgo atrašanās vietu un kvalitāti, par ko ikviens var pārliecināties, aplūkojot projekta pirmās kārtas apdzīvotās ēkas,” komentējot izrādīto interesi, pauž I. Jansone.

 

Projekts tiek realizēts pakāpeniski: pamatakmens tika iemūrēts 2005. gadā, un šodien par Bišumuižas iedzīvotāju mājām kalpo jau deviņas ēkas, veidojot ciematam raksturīgo auru. Nākamā kārta paredz piecu ēku būvniecību, kopumā nodrošinot ģimenes ar 70 racionāli plānotiem mājokļiem platībā no 64 līdz 139 m². Divu, trīs un četru istabu dzīvokļi tiks piedāvāti ar pabeigtu iekšējo apdari.

 

Katras ēkas bēniņstāvā atradīsies ekonomisks gāzes apkures katls, dzīvokļos tiks ierīkoti radiatori ar siltuma regulatoriem, turklāt katram dzīvoklim tiks nodrošināta atsevišķa siltumuzskaite, kas iedzīvotajiem ļaus kontrolēt siltuma patēriņu un saistītos izdevumus. Nākamās kārtas četrstāvu mājas tiek būvētas no gataviem dzelzsbetona sendviča tipa paneļiem, kas izgatavoti pēc skandināvu tehnoloģijas.

 

Par būtiskāko jaunā projekta priekšrocību pamatoti var uzskatīt apkārtējo vidi. Kvartāla klusumu un zaļumus iedzīvotāji varēs baudīt, atrodoties uz ēku terasēm un balkoniem. Jaunā projekta teritorija ir pilnībā labiekārtota: piebraucamie ceļi ir asfaltēti, māju pagalmos iekopti zālāji, bet bērnu izklaidēm paredzēti rotaļu laukumi. Jaunajiem īpašniekiem līdz ar dzīvokļa pirkumu būs iespēja iegādāties arī virszemes autostāvvietas.

 

Ap jauno projektu BIŠUMUIŽA, kas atrodas Komētas ielā netālu no CSDD, izveidota mūsdienīga infrastruktūra - izglītības iestādes, biroju centri, tirdzniecības vietas, sabiedriskā transporta tīkls u. tml. Rīgas centrs ar automašīnu sasniedzams vien dažu minūšu laikā.


“Sekojiet informācijai ARCO REAL ESTATE mājas lapā un rezervējiet savu jauno mājokli jau drīzumā!” aicina I. Jansone.

 

Preses relīzi sagatavoja

ARCO REAL ESTATE

mārketinga vadītājs

Dainis Guks


18.09.2017.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu