+371 6736 5555

Atvērto durvju diena apliecina Liepziedu popularitāti

  • Jaunajā projektā Liepziedi, kas atrodas Briežu ielā 7a, Rīgā, sestdien, 20. maijā, notika pirmā atvērto durvju diena, kuru rīkoja nekustamo īpašumu uzņēmums ARCO REAL ESTATE. Pasākumu apmeklēja vairāk nekā 140 interesentu, no tiem 40 ģimenes izrādīja reālu interesi iegādāties dzīvokli, savukārt astoņas veica mutisku rezervāciju, informē uzņēmuma valdes locekle Ieva Jansone.


Pēc dzīvokļu apskates ARCO REAL ESTATE kompetentie nekustamo īpašumu aģenti atzina, ka apmeklētāji visvairāk izrādījuši interesi par jaunā projekta apkuri, apsaimniekošanu, autostāvvietām, infrastruktūru un Liepziedu apkārtni. Tāpat tika izteikti komplimenti par abu demo dzīvokļu iekārtojumu, kas savas pievilcības dēļ apmeklētājus aicināja uzkavēties ilgāk un iztēloties, kāda būtu ikdienas dzīve blakus Mežaparkam un Ķīšezeram. Interesentiem visas dienas garumā bija iespēja saņemt bankas Citadele, DnB un Swedbank speciālistu konsultācijas par kredīta saņemšanas iespējām.

 

Īpaša šī diena bija tām ģimenēm, kuras lēmumu par dzīvokļu iegādi Liepziedos bija pieņēmušas pirms svinīgā pasākuma: tām bija iespēja stādīt kokus savu nākamo māju pagalmā. Kamēr pieaugušie saliedēti stādīja kokus, mazākie apmeklētāji rotaļājās labiekārtotā spēļu laukumā. Kopumā tika iestādīti seši pīlādži un četras kļavas, kas turpmāk rotās mājas pagalmu.

 

 

Liels bija jauno īpašnieku izbrīns, kad viņi iegāja Liepziedos, jo daži no viņiem pēdējo reizi projektu apmeklēja vēl tad, kad dzīvokļos bija pelēkā apdare. Apmeklētājus priecēja gaišās telpas, kuras vēl mājīgākas padarīja baltās sienas, ozolkoka parketa grīdas. Pirmā stāva dzīvokļu īpašniekiem bija patiess prieks, ka terases pie dzīvokļiem ir lielākas, nekā viņi gaidījuši.

 

Dienas garumā par muzikālo noformējumu rūpējās ģitārists Andrejs Vasiļjevs. Melodiskais skanējums, ko novērtēja gan pasākuma personāls, gan apmeklētāji, piepildīja Liepziedu plašo kāpņu telpu, toties, ieejot dzīvokļos un aizverot durvis, dzirdams nebija itin nekas, ko īpaši uzteica jauna projekta apmeklētāji. Lai gan diena bija brīnumaini silta un saulaina, daudzi veldzēja slāpes, baudot gardu liepziedu tēju.

 

Liepziedi interesentiem būs atvērti arī 3. jūnijā, kad no plkst. 11.00 līdz 17.00 apmeklētāji ARCO REAL ESTATE aģentu pavadībā un melodiskā noskaņā varēs iepazīt jauno daudzdzīvokļu projektu un no trīs banku pārstāvjiem saņemt izsmeļošas konsultācijas par hipotekārās kreditēšanas iespējām.

 

Brīvos dzīvokļus Rīgas pieejamākajā projektā Liepziedi var apskatīt šeit - www.arcoreal.lv/liepziedi

 

Preses relīzi sagatavoja

ARCO REAL ESTATE

mārketinga vadītājs

Dainis Guks


25.05.2017.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu