+371 6736 5555

Jauns dzīvokļu projekts Liepziedi – pieejamākais Rīgā

  • Nekustamo īpašumu uzņēmums ARCO REAL ESTATE, noslēdzot ekskluzīvu sadarbības līgumu ar jaunā projekta Liepziedi attīstītāju SIA Briežu Invest par daudzdzīvokļu ēkas tirdzniecību Rīgā, Briežu ielā 7a, uzsāk dzīvokļu rezervāciju.


“Pieņemamas dzīvokļu cenas, funkcionāli mājokļu plānojumi un ļoti izdevīga, jaunām ģimenēm piemērota atrašanās vieta,” tā jauno daudzdzīvokļu projektu Liepziedi kodolīgi raksturo ARCO REAL ESTATE dzīvojamā fonda tirdzniecības nodaļas vadītāja Ieva Jansone.

 

Mīlgrāvja apkaimes daļā uz Mežaparka robežas esošo jaunā projekta ēku veido seši stāvi, kuros iekārtoti vienas, divu un trīs istabu dzīvokļi platībās no 23,3 līdz 53,8 kvadrātmetriem. No Liepziedu augšstāvu dzīvokļiem paveras ainaviski skati: no vienas puses Ķīšezers, kas saskatāms aiz tuvējā meža, no otras – ostas panorāma.

 

Attīstītas infrastruktūras ieskautam projektam raksturīga dzīvokļu plānojumu funkcionalitāte un apdares materiālu kvalitāte. “Pieprasījums pēc šādiem ekonomiskas klases dzīvokļiem ir pastāvīgs, bet piedāvājums nepietiekams; tas savukārt nodrošina projekta konkurētspēju jauno projektu tirgū,” norāda Ieva Jansone.

 

Arī projekta vadošais partneris Aadu Oja no SIA Briežu Invest vērš uzmanību uz Liepziedu funkcionalitāti un pieejamību, norādot, ka daudzdzīvokļu ēkā esošiem mājokļiem tiek piedāvāta zemākā cena. “Mūsu lētākos dzīvokļus var nopirkt ar pirmo iemaksu tikai 2 500 eiro un hipotekārā kredīta ikmēneša maksājumu zem 100 eiro. Domāju, ka šobrīd šis noteikti ir pieejamākais piedāvājums Rīgā,” secina projekta attīstītājs.

 

Par Liepziedu lielāko priekšrocību var uzskatīt ne tikai ūdenstilpņu un Mežaparka tuvumu, kas veselīga dzīvesveida piekritējiem nodrošina daudzveidīgas rekreācijas un aktīvas atpūtas iespējas, bet arī plašas piemājas brīvās teritorijas, kas nav raksturīgas tipiskai mikrorajonu apbūvei, papildina ARCO REAL ESTATE pārstāve.

 

Tā kā dzīvokļu rezervācija jau sākusies, Ieva Jansone aicina jauno projektu Liepziedi iepazīt tuvāk ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv/liepziedi.


06.09.2016.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu