+371 6736 5555

Atvērto durvju diena Ezerparka Namos: iegādājies mājokli garšīgi un saņem praktisku dāvanu

  • Mežaparka tuvumā esošajā daudzdzīvokļu projektā Ezerparka nami sestdien, 21. maijā, no plkst. 11.00 līdz 16.00 tiks rīkota atvērto durvju diena, kuras ietvaros apmeklētājiem būs iespēja degustēt Latvijā audzētas zemenes, iepazīties ar projekta priekšrocībām, kā arī saņemt detalizētu informāciju par mājokļa iegādes iespējām sadarbībā ar DNB banku, informē ARCO REAL ESTATE dzīvojamā fonda tirdzniecības nodaļas vadītāja Ieva Jansone.


 

Tā kā projekts ir populārs arī starp aktīvas atpūtas cienītājiem, pasākuma rīkotāji ir parūpējušies par vasaras sezonai un apkārtējai videi atbilstošu pārsteigumu: iegādājoties dzīvokli atvērto durvju dienas laikā, jaunais īpašnieks par katru nopirkto dzīvokļa (no 3. līdz 6. stāvam) istabu dāvanā saņems velosipēdu.

 

ARCO REAL ESTATE speciāliste norāda, ka Rusova ielas 9 projekta spilgtākā iezīme ir tā izdevīgā atrašanās vieta zaļā vidē piecu minūšu brauciena attālumā no galvaspilsētas centra un nesteidzīgas pastaigas attālumā no Mežaparka skaistākajām vietām. Jaunos mājokļus raksturo pabeigta iekšējā apdare, kurā izmantoti augstvērtīgi materiāli, funkcionāli dzīvokļu plānojumi un augsta energoefektivitāte, kas būtiski samazinās izdevumus par komunālajiem pakalpojumiem.

 

Jaunā projekta nosaukums – Ezerparka nami – atspoguļo topošā Rīgas mikrorajona vārdu, kur veidojas mūsdienīga, jaunām ģimenēm piemērota infrastruktūra ar plašām brīvā laika pavadīšanas iespējām. Atvērto durvju dienas apmeklētāji vizītes laikā varēs pārliecināties par daudzveidīgu piedāvājumu, tā kā ēkā izvietoti 134 gaismas piepildīti dzīvokļi platībā no 45 līdz 105 m², kamēr projekta fasādi rotā kā klasiski, tā arī franču balkoni, bet jauno iemītnieku papildus ērtības nodrošina 65 autostāvvietas un 40 mantu glabātavas, stāsta I. Jansone.

 

Ezerparka nami kļūs par mājvietu cilvēkiem, kas novērtē ērtības, labsajūtu un sirdsmieru. Laipni aicināti - bit.ly/add_ezerparks.


16.05.2016.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu