+371 6736 5555

Vērtīgākais pirkums rudenī - MĀRAS DĀRZI

  • Pārdaugavas jaunā projekta MĀRAS DĀRZI mūsdienīgo arhitektūru, labiekārtotā pagalma funkcionalitāti un dzīvokļu racionālos plānojumus, papildinātus ar plašām terasēm un ērtiem balkoniem, ARCO REAL ESTATE speciālisti interesentiem prezentēs atvērto durvju dienā, kas 19. septembrī no plkst. 11:00 līdz 16:00 notiks Liepājas ielā 2, Rīgā, informē uzņēmuma valdes locekle Ieva Jansone. Par kreditēšanas iespējām konsultēs SEB bankas pārstāvji.


Daudzdzīvokļu projekta MĀRAS DĀRZI piecstāvu un sešstāvu ēkas veidotas tā, lai dzīvokļu platību daudzveidība pilnībā apmierinātu interesentu atšķirīgās vajadzības: iegādei pieejami praktiski mājokļi platībā no 54 m² līdz pat 140 m². ARCO REAL ESTATE piedāvā iespēju iegādāties gan labiekārtotus dzīvokļus ar pilnu iekšējo apdari un iebūvētām virtuvēm, kuras aprīkotas ar AEG sadzīves tehniku, gan ar balto apdari.

 

Jaunā projekta priekštecis - tekstila rūpnīca AURORA -, kura vietā uzbūvēti MĀRAS DĀRZI, Āgenskalna vēsturiskā vietā atstājusi gaumīgus industriāla dizaina elementus, veidojot kopējo arhitektonisko vēstījumu, kurā apvienota pagātnes aura ar mūsdienu tehnoloģiju avangardu, stāsta ARCO REAL ESTATE pārstāve.

 

MĀRAS DĀRZU izdevīgā atrašanās vieta Pārdaugavā nevainojami sabalansē harmoniju projekta apkārtnē ar kņadu Āgenskalna tirgus laukumā un apzaļumotu vidi ar urbānismam raksturīgo. Jaunie iemītnieki, par savas ģimenes mājvietu izvēloties MĀRAS DĀRZUS, gūst būtiskas priekšrocības, jo dažu minūšu gājiena attālumā atrodas parki, sporta klubi, mācību iestādes, lielveikali, tirgus, konditorejas, kafejnīcas, skaistumkopšanas saloni, bankas filiāles, valsts un privātas medicīnas iestādes, kā arī grāmatnīca un bibliotēka.

 

"MĀRAS DĀRZI var kļūt par Jūsu vērtīgāko pirkumu rudenī, tādēļ apmeklējiet atvērto durvju dienu 19. septembrī," aicina Ieva Jansone.

 

Detalizētāka informācija par atvērto durvju dienu – www.arcoreal.lv/open.


15.09.2015.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu