+371 6736 5555

Unikāls dzīvokļu projekts bijušās rūpnīcas "Aurora" vietā

  • Daugavas kreisā krasta senajā un vēstures notikumiem apvītajā vietā - Āgenskalnā - īstenots unikāls projekts: bijušās rūpnīcas "Aurora" vietā, saglabājot spilgtākos industriāla rakstura elementus, uzbūvētas divas modernas, funkcionāli ērtas un kvalitatīvas daudzdzīvokļu mājas, kurām piešķirts apkārtējo vidi raksturojošs nosaukums – MĀRAS DĀRZI. Apzaļumotā teritorija, kas papildina apkaimes attīstīto infrastruktūru, sniedz piepilsētas mieru un klusumu, kamēr jaunais projekts - četru parku ieskauts - atrodas vien desmit minūšu attālumā no Rīgas vēsturiskā centra.


Lai interesentiem atspoguļotu MĀRAS DĀRZU priekšrocības un potenciālajiem īpašniekiem ļautu iejusties mājīgajās telpās, ARCO REAL ESTATE šī gada 18. aprīlī no plkst. 11:00 līdz 16:00 Liepājas ielā 2, Rīgā, rīkos atvērto durvju dienu, kuras laikā kompetenti speciālisti stāstīs par projekta tehniskiem aspektiem, izsmeļoši atbildēs uz apmeklētāju jautājumiem, kā arī sniegs konsultācijas par īpašuma iegādes nosacījumiem un kreditēšanas iespējām SEB bankā.

 

Dzīvojamā fonda tirdzniecības nodaļas vadītāja Ieva Jansone uzsver, ka mūsdienīgais Pārdaugavas daudzdzīvokļu projekts atrodas īpaši izdevīgā vietā pie Māras dīķa un Arkādija parka. Lai gan tas paslēpies no aktīvākās šī rajona daļas – tirgus -, dažu minūšu gājiena attālumā ir iespējams apmeklēt lielveikalu, konditorejas, kafejnīcas un restorānus, savukārt ikdienas ērtības nodrošinās tuvumā esošie skaistumkopšanas saloni, fitnesa centrs, grāmatnīca, banka un pasta nodaļa. Tuvākajā apkārtnē ir arī vairākas skolas, pirmsskolas izglītības iestādes, valsts un privātas medicīnas iestādes, izceļ I. Jansone.

 

Šobrīd projektu veido sešstāvu un piecstāvu dzīvojamās ēkas, kurās ir iespēja izvēlēties savām prasībām atbilstošāko dzīvojamo telpu. ARCO REAL ESTATE piedāvā iespēju iegādāties gan labiekārtotus dzīvokļus ar pilnu apdari, gan dzīvokļus ar pelēku apdari par zemāku cenu - sākot ar praktiskiem 54 m² un beidzot ar plašiem 140 m² dzīvokļiem ar terasēm.

 

Ēku un tās eleganto fasāžu, kas vienlaikus apvieno seno ar moderno, būvniecībā ir izmantoti augstvērtīgi materiāli - marmora un akmens flīzes, ventilējamas fasādes un plaši augstākās kvalitātes koka pakešu logi. Ikviens dzīvoklis ir aprīkots ar terasi, balkonu vai lodžiju. Ēku pirmajos stāvos dzīvokļi ir veidoti kā nelielas mājas ar krāšņiem dārziem un terasēm. Arī ēku augšējiem stāviem ir lielas terases un plaši panorāmas tipa logi, kas pilnībā ļauj pārlūkot apkārtnes burvību. Par drošību gādā diennakts apsardze un teritorijas video novērošana. Pieejamas plašas pazemes autostāvvietas.

 

I. Jansone rosina iepazīties ar detalizētāku informāciju ARCO REAL ESTATE mājas lapā – www.arcoreal.lv/open -, savlaicīgi ieplānot vizīti 18. aprīlī un pārliecināties par vēsturiskas vietas mūsdienīgo izpildījumu.

 

Uz tikšanos MĀRAS DĀRZOS!

 


13.04.2015.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu