+371 6736 5555

Izsolē par īpaši izdevīgu cenu piedāvās iegādāties Daugavpils centrā esošus komercobjektus

  • Daugavpils administratīvajā teritorijā esošu komercobjektu atklāta izsole, kuras laikā interesentiem par īpaši izdevīgu cenu tiks piedāvāti uzņēmumam "LatRosTrans" piederoši īpašumi Balvu ielā 7, Balvu ielā 15 un Stacijas ielā 129a, notiks šī gada 31. martā plkst. 14:00 ARCO REAL ESTATE izsoļu zālē Rīgā, Blaumaņa ielā 5a, informē uzņēmuma komercplatību nodaļas vadītājs Guntis Kanenbergs.


Izsolē piedāvāto administratīvo telpu kopējā platība pārsniedz 1500 m², kamēr ražošanai piemērotās platības veido 1360 m², precizē ARCO REAL ESTATE pārstāvis, piebilstot, ka komercplatību raksturs un izdevīgā atrašanās vieta pašā pilsētas centrā visvairāk atbilst ražošanas, loģistikas pakalpojumu, informācijas tehnoloģiju vai līdzvērtīga apjoma uzņēmumu prasībām. Ņemot vērā objektu tehnisko un vizuālo stāvokli, īpašumam nepieciešami vien nebūtiski ieguldījumi, lai telpas pilnvērtīgi pielāgotu uzņēmējdarbības specifikai.

 

G. Kanenbergs neizslēdz iespēju, ka izdevīgo izsoles nosacījumu un komercīpašumu specifikas dēļ interesi varētu izrādīt arī valsts mēroga eksportējoši uzņēmumi, kas pozitīvi raugās uz noieta tirgus paplašināšanu un biznesa sekmēšanu Austrumu virzienā. Tā kā Daugavpils atrodas ekonomiski aktīvā reģionā, robežojoties ar Baltkrieviju, Krieviju un Lietuvu, pastāv labas ārvalstu kapitāla piesaistīšanas iespējas. Tāpat Daugavpilī ir augsti kvalificēti speciālisti daudzlīmeņu produkcijas ražošanā atsevišķās nozarēs (ķīmijas un pārtikas ražošanā, transporta jomā), kamēr IT sfērā sasniegts relatīvi augsts zināšanu līmenis, proti, ir labi speciālisti un augstskolu mācībspēki.

 

"Atrodoties izdevīgā ģeogrāfiskā vietā, Daugavpils jau vēsturiski kalpoja par stratēģisku tranzīta pilsētu, kas savienoja Latviju ar milzīgo Austrumu tirgu. Pilsētai piemīt zemu darba izmaksu priekšrocības darbaspēka intensīvas izmantošanas nozarēs," vērtē eksperts.

 

Veiksmīgas izsoles rezultātā Daugavpilī varētu rasties ap 100 jaunām darba vietām, samazinot pašvaldībā reģistrēto bezdarba līmeni un uzlabojot pilsētas tēlu, līdz ar to vairojot iedzīvotāju apmierinātību.

 

Izsoles koordinators norāda, ka īpašums Balvu ielā 7 sastāv no trīsstāvu ražošanas, dispečeru un sakaru mezgla ar pagrabu, Balvu ielā 15 - no administratīvās ēkas ar pagrabu un piebūvi, savukārt komercobjekts Stacijas ielā 129a sastāv no remonta darbnīcas, siltummezgla, caurlaides ēkas, transformatoru apakšstacijas un divām garāžas ēkām.

 

Interesenti no šī gada 17. marta tiek aicināti iepazīties ar atklātas izsoles nolikumu ARCO REAL ESTATE birojā Blaumaņa ielā 5a, Rīgā, darba dienās no plkst. 9:00 līdz 17:00, vai saņemot pa e-pastu.

 

Detalizētāka informācija par komercobjektiem >>

 

Kontaktpersona: Guntis Kanenbergs

Tālrunis uzziņām: 2863 2211

E-pasts: guntis.kanenbergs@arcoreal.lv


17.03.2015.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu