+371 6736 5555

Eksperts: Dignājas ielā veiksmīgākie dzīvokļu plānojumi Rīgā

  • Pārdaugavas jaunā daudzdzīvokļu projekta kompleksā, ko veido pievilcīgas, rūpīgi būvētas ēkas un kas atrodas Dignājas ielā 3B un 3C, Ziepniekkalnā, sestdien, 23. maijā, no plkst. 11:00 līdz 16:00 notiks atvērto durvju diena, kuras laikā ARCO REAL ESTATE speciālisti prezentēs gaumīgos mājokļus un skaidros, kādēļ projektā esošo dzīvokļu plānojumi, pēc uzņēmuma valdes locekles Ievas Jansones domām, atzīti par vieniem no veiksmīgākajiem Rīgā.


Dignājas ielas jaunā projekta dzīvokļi iedzīvotājiem šobrīd kļuvuši pieejamāki, ņemot vēra būtisko cenu samazinājumu. Praktisks ieguvums jaunajiem projekta iemītniekiem būs pirkuma cenā iekļautā virszemes autostāvvieta un pagrabstāvā esoša noliktavas telpa, piebilst I. Jansone.

 

Papildus īpaši veiksmīgiem mājokļu plānojumiem projektu raksturo arī izdevīga atrašanās vieta attīstītā infrastruktūrā, kā arī zaļa, dabiski veidojusies apkārtne. Iedzīvotāju ērtības nodrošina tuvumā esošais tirdzniecības centrs "Krokuss" un daudzveidīgais publiskā transporta tīkls, savukārt projektā iekārtotā, omulīgā pirmsskola "Kāpēcīšu skoliņa" rūpēsies par bērnu labsajūtu un jaunu zināšanu apgūšanu.

 

Jaunajā projektā šobrīd tiek piedāvāti trīsistabu dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari platībā no 88,6 līdz 95 m². Ēkā ierīkota gāzes apkure ar individuāliem siltuma skaitītājiem dzīvokļos, kas samazinās jauno iemītnieku izdevumus par siltumapgādi drēgnajos gada mēnešos, bet drošību projektā uzraudzīs apsardzes postenis.

 

Iegādājoties dzīvokli Dignājas ielā 3B vai 3C, SEB banka piedāvā iespēju saņemt hipotekāro kredītu ar izdevīgiem nosacījumiem: kā aizdevuma noformēšana un izsniegšana, tā arī darījuma konta atvēršana tiek piedāvāta bez maksas, nav nepieciešams mājokļa vērtējums, tāpat samazināts pirmās iemaksas apjoms mājokļa iegādei ģimenēm ar nepilngadīgiem bērniem.

 

"Dignājas ielas jauno projektu citu starpā izceļ lieliskā atrašanās vieta, labvēlīgā vide un veiksmīgie dzīvokļu plānojumi," secina I. Jansone, uzsverot, ka šobrīd dzīvokļus var iegādāties ar atlaidēm.

 

Vairāk par jauno projektu >>

 


20.05.2015.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 17 no 29 st., 52 m2
Rīga, Āgenskalns
1 627 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu