+371 6736 5555

Tirdzniecības misijā Sanktpēterburgā gūti jauni sadarbības partneri

  • ARCO REAL ESTATE konsultāciju dienesta ikdienu ar jauniem iespaidiem starptautiskā mērogā bagātināja mēneša sākums, kad no 1. līdz 3. oktobrim eksporta veicināšanas un investīciju piesaistes nolūkos uz Sanktpēterburgā notiekošo tirdzniecības misiju devās starptautiskās nodaļas vadītāja Oļesja Bogodistaja un investīciju projektu vadītāja Liene Meldere.


Atgriezusies no Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras rīkotās tirdzniecības misijas, L. Meldere skaidro, ka ARCO REAL ESTATE plašākai sabiedrības daļai ir pazīstams kā nekustamo īpašumu uzņēmums, bet jau piecu gadu garumā uzņēmumā veiksmīgi darbojas konsultāciju dienests, kas saviem klientiem piedāvā biznesa konsultācijas komercdarbībā un vadības zinībās.

 

Uzņēmums ir mērķtiecīgi uzsācis paplašināt un attīstīt konsultāciju dienesta piedāvājumu, lai palielinātu klientu loku un apgūtu ārvalstu tirgu, papildina ARCO REAL ESTATE investīciju speciāliste, norādot: "Lai pārdotu savus pakalpojumus starptautiskajā tirgū, kā arī piesaistītu investīcijas Latvijas tirgum, uzņēmumam ir nozīmīga internacionālu sakaru veicināšana, pakalpojumu eksporta un uzņēmuma finansiālo rādītāju palielināšana. Viens no veidiem, kā īstenot šo mērķi, ir dalība starptautiskajās tirdzniecības misijās."

 

Atklājot spilgtākos iespaidus par tikšanos ar potenciālajiem sadarbības partneriem, L. Meldere stāsta, ka komunikācija, kuras laikā izrādīta liela investoru interese, bijusi produktīva, tomēr nepieciešams rūpīgs skaidrošanas darbs, tā kā Sanktpēterburgā sastaptie biznesa vides pārstāvji joprojām piesardzīgi raugās uz investīciju vidi Latvijā.

 

Savukārt O. Bogodistaja uzsver: "Mēs zinām, kā investīciju objekts Latvijā var pelnīt, un šādu vēsti esam pauduši tirdzniecības misijā satiktajiem partneriem.”

 

ARCO REAL ESTATE konsultāciju dienesta pārstāvju dalību tirdzniecības misijā Sanktpēterburgā līdzfinansēja Eiropas reģionālās attīstības fonds (projekta iesnieguma Nr. ĀTA/2.3.1.1.1/14/67/030).

 


10.10.2014.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu