+371 6736 5555

Jaunajā Ādažu daudzdzīvokļu ēkā tiks piedāvāti papildus trīsistabu dzīvokļi

  • Podnieku ciematā esošam Ūbeļu ielas 13 daudzdzīvokļu projektam, kas guvis lielu atsaucību tieši jauno ģimeņu vidū, nekustamo īpašumu attīstītājs “Ūbeļu īpašumi”, uzklausot klientu vēlmes un sekojot tirgus pieprasījumam, plāno katrā stāvā pārbūvēt trīs divistabu dzīvokļus par diviem trīsistabu mājokļiem, norāda uzņēmuma pārstāvis Uldis Cimdiņš.


U. Cimdiņš stāsta, ka visi ēkā esošie trīsistabu dzīvokļi jau ir atraduši savus jaunos saimniekus. Pirmie pārbūvētie dzīvokļi apskatei tiks prezentēti jau aprīlī. Tāpat “Ūbeļu īpašumi” pārstāvis atklāj, ka pārbūves nepieciešamību izraisīja klientu pieaugošā interese par trīsistabu dzīvokļiem, ko pašreizējos apstākļos var uzskatīt par deficītu jauno projektu segmentā Pierīgā.

 

Nekustamo īpašumu kompānijas “ARCO REAL ESTATE” dzīvojamā fonda tirdzniecības nodaļas vadītāja Ieva Jansone informē, ka trīsistabu dzīvokļu plānotā izveide un piedāvāšana potenciālajiem klientiem ir izraisījusi lielu interesi. Cilvēki, uzzinājuši par iecerēto pārbūvi, jau šobrīd ar nepacietību gaida jauno dzīvokļu plānu publicēšanu, kas, pēc speciālistes domām, skaidri norāda uz minētā segmenta tirgus pieaugošā pieprasījuma tendencēm.

 

Uz jautājumu, kad interesentiem būs iespēja aplūkot pārbūvēto dzīvokļu plānus, U. Cimdiņš atbild: “Pārbūvei pakļauto dzīvokļu plāni nākamās nedēļas sākumā tiks publicēti projekta mājas lapā „Podnieki.lv”.”

 

Nekustamā īpašuma attīstītāji uzsver, ka lēmums par pārbūves ieceri tika pieņemts pērnā gada nogalē, tomēr tās īstenošanu kavēja nepieciešamība veikt būvvaldes iniciēto ēkas ekspertīzi, tā kā „PODNIEKU” jaunais daudzdzīvokļu projekts ir atzīts par sabiedriskas nozīmes ēku, jo tās 1. stāvā mājas iedzīvotāju un citu ādažnieku ērtībām veiksmīgi strādā privātais bērnudārzs „Patnis”. Taču šobrīd, kad saņemts pozitīvs ekspertīzes slēdziens, gatavošanās darbi iecerētajai pārbūvei norit pilnā sparā. Kā norāda “ARCO REAL ESTATE”, aktuālā informācija par pārbūves gaitu tiks publicēta gan “Podnieku” interneta vietnē, gan „Facebook” lapā, kas Ūbeļu ielas 13. nama iedzīvotāju vidū guvusi lielu atsaucību.

 

Jaunais daudzdzīvokļu projekts “PODNIEKI” atrodas Ādažu ciematā „Podnieki”, ko par mājvietu visbiežāk izvēlas jaunas ģimenes, kuras par prioritāti uzskata sakoptu, ekoloģisku vidi, attīstītu infrastruktūru un kvalitatīvu, skaistu būvi.

 


07.03.2014.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 3 no 5 st., 78 m2
Rīga, Centrs
500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
560 m2
Rīga, Centrs
10 080 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 161 m2
Rīga, Čiekurkalns
1 120 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē
4260 m2
Garkalnes novads, Berģi
19 170 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu