+371 6736 5555

PODNIEKU bērni bērnudārzu PATNIS apmeklēs bez maksas

  • MĀMIŅU KLUBA biedriem, kas no šī gada 20. septembra līdz 20. oktobrim iegādāsies dzīvokļus Ādažu daudzdzīvokļu projektā PODNIEKI Ūbeļu ielā 13, nekustamā īpašuma attīstītāji SIA ŪBEĻU ĪPAŠUMI dāvā iespēju jauno īpašnieku vienam bērnam gadu bez maksas apmeklēt bērnudārzu PATNIS. Šāds piedāvājums attiecas uz Ādažu novadā deklarētiem bērniem, informē attīstītāju pārstāvis Uldis Cimdiņš.


Bērnu rindas pirmsskolas izglītības iestādēs vēl joprojām ir aktuāla problēma, kuras atrisinājums pagaidām nav saskatāms. Turklāt jaunās ģimenes, iegādājoties nekustamos īpašumus, visbiežāk izmanto hipotekāro kredītu, kas papildus apgrūtina pircējus. Šī iemesla dēļ attīstītāji, lai iedrošinātu jaunās ģimenes pieņemt savlaicīgu lēmumu, kamēr PODNIEKOS ir pieejami dzīvokļi, vecākiem dod iespēju ietaupīt, gadu nemaksājot par pirmsskolas izglītības iestādi.

 

Pirmsskolas izglītības iestāde PATNIS ir privāta mācību iestāde, kas atrodas minētā projekta pirmajā stāvā. Kā uzsver iestādi apmeklējošo audzēkņu vecāki, tas, ka bērnudārzs atrodas tik tuvu dzīvesvietai, ir neatsverams ieguvums, kas tādējādi ietaupa laiku, nogādājot savas atvases pirmsskolā. PATNIS var lepoties ar lieliskām vecāku atsauksmēm, jo rūpējas par personību izveidi jau pirmsskolas laikā, ko apliecina bērnudārza vadītājas Antras Krastas vārdi: “Ikvienas mazās personības respektēšana un mīlēšana ir mūsu darba pamats. Pirmsskolas vecuma bērns ir radošs jau no dabas un mūsu uzdevums caur mīlestības disciplīnu ir to viņā noturēt un attīstīt.”

 

Ciemats PODNIEKI atrodas Ādažu novadā 25 km attālumā no Rīgas skaistā vietā, kur audzināt bērnus un baudīt pievilcīgās apkārtnes sniegtās priekšrocības - svaigu gaisu, ekoloģisku vidi, pļavu plašumu, mežu noslēpumainību un ūdenstilpņu aicinājumu. Jaunais projekts no citiem atšķiras ar to, ka ap namu nav citu augstceltņu, kas ikvienu ēkā esošu dzīvokli padara par saulainu un omulīgu. Visapkārt paveras idilliski skati, kas raksturo Latvijas dabas panorāmas, savukārt dzīvokļu veiksmīgais un ērtais plānojums pilnībā atbilst jauno ģimeņu prasībām. Ciematu PODNIEKI izvēlas tieši jaunas ģimenes ar bērniem, kas spēj novērtēt projekta kvalitāti, atrašānās vietu un, protams, atsaucīgos kaimiņus, norāda U. Cimdiņš.

 

Ādažu sakoptā vide un izveidotie bērnu rotaļlaukumi aicina jaunās ģimenes, turklāt 38,7% no novada teritorijas klāj meži, kuros izkaisīti neskaitāmi ezeri. Novada domes statistika liecina par to, ka ik gadu iedzīvotāju skaits palielinās, šobrīd sasniedzot nedaudz virs 10 000. Pozitīva bilance demogrāfijā un pieaugošā dzimstības dinamika skaidri apliecina domes priekšsēdētāja Māra Sprindžuka vārdus: “Ādaži ir labākā vieta, kur dzīvot!”


20.09.2013.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 2 no 4 st., 88 m2
Rīga, Teika
240 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 5 st., 53 m2
Rīga, Teika
69 900 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
3 ist., 1 st., 70 m2
Rīga, Vecāķi
1 700 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
3 ist., 2 st., 70 m2
Rīga, Vecāķi
1 700 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu