+371 6736 5555

Jūrmalas īres tirgus atdzīvojas un pieprasījums pārsniedz piedāvājumu.

  • Tālredzīgākie interesenti par mājokļa īri sāk domāt jau ziemas beigās vai pavasara sākumā


Īres maksas Jūrmalā
 
Daudziem cilvēkiem, īpaši ārvalstu iedzīvotājiem, Latvija asociējas tieši ar Jūrmalu kā valsts ievērojamāko vietu. Jūrmala – tas ir kūrorts, kas pievilina ar savu neatkārtojamo pludmali, jūru un priedēm.
 
Līdz ar vasaras tuvošanos Jūrmalas īres tirgus atdzīvojas un pieprasījums pārsniedz piedāvājumu. Tālredzīgākie interesenti par mājokļa īri sāk domāt jau ziemas beigās vai pavasara sākumā, kad ir lielāka izvēles iespēja un arī cenas ir daudz pieejamākas.
Vislielākais pieprasījums ir pēc mājām un dzīvokļiem, kas atrodas jūras tuvumā. Parasti priekšroka tiek dota 3 līdz 4 istabu īpašumam ap 120m² ar diviem sanitārmezgliem.
Īres maksas Jūrmalā ir stipri atšķirīgas starp ilgtermiņa (gads un vairāk) un īstermiņa īri vasaras sezonā. Vasaras sezona ir aptuveni 5 mēnešus – no maija līdz septembrim, pie tam īres maksa par šādu periodu ir daudz pieejamāka. Īpašnieki nelabprāt izīrē mājokļus īsiem termiņiem (mēnesis) un vairākiem īrniekiem vasaras periodā, tomēr, ja mājokli īrē tikai uz mēnesi, tad visaugstākās maksas ir jūlijā, īpaši konkursa „Jaunais Vilnis” laikā, kad īres maksas sasniedz maksimālo slieksni.
 
Atpūtniekus Jūrmalā var dalīt divās kategorijās: tie, kas izvēlas mājokli pēc iespējas tuvāk elitārajam Jūrmalas centram – Majoros un tuvumā Dzintaru koncertzālei (Dzintari, Majori, Dubulti) un tie, kas izvēlas atpūsties klusā vietā, vēlams tālāk no pilsētas centra (Lielupe, Jaundubulti, Melluži, Vaivari).
 
Pilns apskats par nekustamā īpašuma īres maksām Jūrmalā pieejams šeit>>

06.07.2010.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 3 st., 61 m2
Carnikavas novads, Carnikava
51 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu