+371 6736 5555

Uzticieties profesionāļiem!

  • Oktobris, 2009/
    Vai Jūs esat domājus par sava nekustamā īpašuma pārdošanu, maiņu uz mazāku vai lielāku dzīvojamo platību vai varbūt vēlaties to izīrēt? Uzticiet to darīt profesionāliem nekustamā īpašuma konsultantiem


Labdien!
 
    Vai Jūs esat domājus par sava nekustamā īpašuma pārdošanu, maiņu uz mazāku vai lielāku dzīvojamo platību vai varbūt vēlaties to izīrēt?
 
    Uzticiet to darīt profesionāliem nekustamā īpašuma konsultantiem un mēs Jums pierādīsim, ka darījums būs drošs un Jūs ietaupīsiet savu naudu un laiku!
 
    Kāpēc uzticēt tieši mums kārtot darījuma gaitu? Jo uzņēmums ARCO REAL ESTATE darbojas ne tikai Latvijas nekustamo īpašumu tirgū vairāk kā 12 gadus, bet arī Igaunijā, Ukrainā un Bulgārijā. Arī šī brīža situācijā mēs joprojām noturam stabilu pozīciju šajā tirgus segmentā un mūsu uzņēmumā strādā profesionāli, kompetenti un pieredzējuši speciālisti.
 
    Labākie speciālisti noteiks Jūsu īpašuma tirgus vērtību un pārdos vai izīrēs to par optimālu cenu saprātīgos termiņos, kā arī noformēs visu nepieciešamo dokumentāciju, kas saistīta ar objekta realizāciju.
 
    Mūsu speciālisti regulāri veic tirgus pētījumus, tādēļ mēs labi pārzinām tendences un varam tās prognozēt iespēju robežās. Pēdējā laikā cenas ir stabilizējušās, taču tuvākajā laikā nav sagaidāma strauja augšupeja jauno nodokļu un valsts kopējās situācijas dēļ.
 
    Laipni aicinām Jūs uz bezmaksas konsultācijām, lai klātienē tiktos un pārrunātu visus jautājumus, kas saistīti ar nekustamā īpašuma iegādi, pārdošanu vai īri.
 
 
Lai vienotos par tikšanos, izvēlieties konsultantu:
 
* dzīvokļu, māju, apbūves gabalu tirdzniecība
* dzīvokļu, māju īre
* komercplatību tirdzniecība un noma
* nekustamā īpašuma vērtēšana

06.10.2009.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu