+371 6736 5555

„Bišumuižas” dzīvokļa cena – tagad sākot no 998 EUR/m²

  • /02.02.2009./ Jauno projektu attīstītājs „Arco Development” kompleksā „Bišumuiža” piedāvā dzīvokļus par visu laiku zemāko cenu


Jauno projektu attīstītājs SIA „Arco Development” met izaicinājumu nekustamā īpašuma tirgū, no š.g. 1. februāra piedāvājot iegādāties dzīvokļus māju kompleksā „Bišumuiža” par cenu 998 EUR/m² ar pilnu apdari. Tik straujš samazinājums cenu padara līdzvērtīgu dzīvokļiem sērijveida projektos Purvciemā un Teikā, savukārt kvalitāte un dzīves līmenis ir un būs daudz augstāks.
 
SIA „Arco Development” valdes priekšsēdētājs Viktors Savins: „Laikā, kad jauno projektu tirgū ir iestājusies attīstības krīze un būvniecība vairākos gadījumos ir apstājusies, pārdomāti realizējot projektu „Bišumuiža”, esam spējuši arī šobrīd turpināt uzsākto, gan piedāvājot jau uzbūvētos dzīvokļus par šim brīdim atbilstošu konkurētspējīgu cenu, gan arī plānojot turpmāko projekta attīstību - turpināt nākamo 5 māju būvniecību, kuru ietvaros tirgū jau tuvākajā laikā tiks piedāvāti nākamie 70 dzīvokļi”.
 
Projekta pārdevējs ir SIA „Arco Real Estate”. Kompānijas dzīvojamā fonda tirdzniecības nodaļas vadītāja Ieva Jansone: „Projekta „Bišumuiža” pirmajās 4 mājās no 56 piedāvātajiem dzīvokļiem iegādāti īpašumā vairāk kā 70 % dzīvokļu. Projekta izteikta mērķauditorija ir strādājoši, radoši cilvēki, jaunās ģimenes, kas, izvēloties mājokli, izvirza savus kritērijus un prasības, ko projekts „Bišumuiža”, pārliecinoši konkurējot jauno projektu tirgu, spēj piedāvāt. Lai arī „Bišumuižā” pieprasītākie ir ekonomiskie dzīvokļi, projekta ietvaros tiek piedāvāti arī lielāku platību dzīvokļi ar terasēm un oriģinālu plānojumu, kurus vairumā gadījumu spēj novērtēt arī klienti ar ļoti augstām prasībām pret mājokļa formu un komforta līmeni”.
 
Īsumā par projektu „Bišumuiža” - tas ir jauns mazstāvu dzīvojamo māju komplekss netālu no Rīgas centra Bauskas virzienā. „Bišumuiža” atrodas blakus transporta maģistrālēm, netālu no pilsētas centra, līdzās Dienvidu tiltam. Apkārtējā teritorija ir labiekārtota – nobruģēti ceļi, iekopti zālāji. Māju pirmajos trīs stāvos atrodas pa diviem 2 istabu un diviem 3 istabu dzīvokļiem katrā, ar balkonu, savukārt  4. stāvā - divi 4 istabu dzīvokļi ar balkonu un terasi. Visi dzīvokļi ir ar pilnu apdari, pie tam pircējs var izvēlēties vienu no diviem iekšējās apdares līmeņiem. Pirmā posma 4 mājas pirms gada nodotas ekspluatācijā.
 
Vairāk par projektu "Bišumuiža">>

02.02.2009.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 17 no 29 st., 52 m2
Rīga, Āgenskalns
1 627 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu