+371 6736 5555

Bišumuižā pievilcīgākā cena Rīgā - tikai 777 EUR/m²

  • Šobrīd jaunajā mazstāvu apbūves dzīvokļu projektā „Bišumuiža” potenciālajiem klientiem tiek piedāvāta unikāla iespēja – atlikušos divistabu un četristabu dzīvokļus iegādāties par cenu, kas šobrīd noteikti ir pievilcīgākā Rīgā.


Atbrauc, apskaties un iegādājies!!!
 
    Saskaņā ar dažādiem tirgus pētījumiem, šobrīd cenas jaunajos projektos ir jau noslīdējušas zem būvniecības pašizmaksas cenas, tomēr joprojām dzīvokļi jaunceltnēs Rīgas centrā tiek piedāvāti par cenu no 1200 līdz 1800 EUR/m², mikrorajonos no 800 līdz 1000 EUR/m². Un kā liecina šie tirgus pētījumi, tad darījumi šajā tirgus segmentā notiek.
 
    Šobrīd jaunajā mazstāvu apbūves dzīvokļu projektā „Bišumuiža” potenciālajiem klientiem tiek piedāvāta unikāla iespēja – atlikušos divistabu un četristabu dzīvokļus iegādāties par cenu, kas šobrīd noteikti ir pievilcīgākā Rīgā – tikai 777 EUR/m².
 
    Potenciālajiem klientiem būtu jāņem vērā arī tas, ka projektā esošie dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari, lielākā daļa dzīvokļu ir jau apdzīvoti, apkārtne ir labiekārtota, ēkās, lai arī ir tikai 4 stāvi, ir lifti, kas atvieglo iedzīvotājiem nokļūšanu uz savu dzīvokli.
 
    2 istabu dzīvokļi pieejami ēku pirmajos stāvos, to platība ir vidēji 56m² balkons vidēji ap 9 m². 4 istabu dzīvokļi atrodas ēkas 4. stāvā un stāvā ir tikai 2 dzīvokļi. Platība ir 104m², kā arī dzīvoklim ir balkons un plaša terase, no kuras paveras skats uz televīzijas torni un apkārtējo teritoriju. Projektā ir ekonomiskā gāzes apkure, kas ievērojami atvieglo ikmēneša apkures rēķinu maksājumus. Projekta apkārtnē ir attīstīta infrastruktūra – veikali, sabiedriskais transports, izklaides iespējas, līdz Rīgas centram ir aptuveni 5 minūšu brauciens ar automašīnu. Apkārtējā teritorija ir labiekārtota – asfaltēti ceļi, nobruģēti trotuāri, iekopti zālāji.
   
 
   
    Pirms iegādāties dzīvokli projektā Bišumuiža, noteikti aizbrauciet un uz vietas pārliecinieties par projekta kvalitāti un atrašanās vietas šarmu. Lai vienotos par tikšanās laiku, lūdzu, sazinieties ar projekta konsultanti Viju Sondori, tālr. 28311711, e-pasts: vija.sondore@arcoreal.lv;
 
 
Vairāk informācijas par projektu – www.bisumuiza.lv

09.10.2009.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi komercapbūvei
32923 m2
Olaines novads, Olaines pilsēta
400 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 4 no 5 st., 73 m2
Rīga, Centrs
89 900 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 5 no 5 st., 42 m2
Rīga, Klīversala
75 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 5 no 5 st., 47 m2
Rīga, Jugla
35 500 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu