+371 6736 5555

Arco Real Estate piedāvā darbu nekustamā īpašuma konsultantiem

  • Laikā, kad citi uzņēmumi samazina darbinieku skaitu, Arco Real Estate aicina darbā augsti motivētus cilvēkus ar pieredzi pārdošanā


„Arco Real Estate” piedāvā darbu nekustamā īpašuma konsultantiem
 
Lai arī sabiedrībā šobrīd nekustamā īpašuma nozare tiek uzskatīta par vienu no nestabilākajām, līdz ar to konsultanta darbs – nerentabls, joprojām ir daudz tādu nekustamā īpašuma pārdošanas speciālistu, kas nepadodas un turpina strādāt, jo ir pratuši pielāgoties tirgus apstākļiem. SIA „Arco Real Estate” valdes priekšsēdētāja Santa Blūma šo dēvē par patieso profesionāļu laiku. „Bija jābūt labam speciālistam, lai pārdotu augšupejošā tirgū, bet patiesos pārdošanas meistarus mēs redzam tagad, kad ir strauja cenu lejupslīde. Tas ir jauns izaicinājums – prast pārdot krīzes laikā, rast sevī spēku un motivāciju, meklēt radošu pieeju pārdošanas procesam, maksimāli izprast klienta vajadzības, lai piedāvātu atbilstošāko īpašumu. Tā ir iespēja pierādīt savas pārdošanas prasmes un pilnveidot tās draudzīgā un demokrātiskā kolektīvā kāds ir „Arco Real Estate”,” tā Blūma.
 
Šobrīd nekustamā īpašuma pirkšanu, pārdošanu un citas saistītas darbības klienti pārsvarā uztic profesionāļiem. Santa Blūma apgalvo, ka darījumi joprojām notiek. Viņa atzīst: „Nekustamā īpašuma tirgus nav apstājies. Uzpircēji izbeiguši savu darbošanos, līdz ar to varam veltīt vairāk laika darījumiem, kur īpašumus pērk gala patērētāji, kas ir ieinteresēti saņemt augstas kvalitātes pakalpojumus. Domājot par darba efektivitātes paaugstināšanu, aicinām „Arco Real Estate” kolektīvam pievienoties augsti motivētus cilvēkus ar pieredzi pārdošanā, īpaši nekustamā īpašuma sfērā”.
 
„Arco Real Estate” nekustamā īpašuma konsultantiem kompānijas iekšienē ir iespēja gūt darbam nepieciešamo informāciju vienkāršā veidā un kolēģu starpā veiksmīgi sadarboties, jo uzņēmuma ietvaros darbojas gan divi vērtēšanas departamenti, gan atsevišķas nodaļas – dzīvojamā fonda tirdzniecības nodaļa, komercplatību tirdzniecības un nomas nodaļa, un īres departaments. Kompānijas jurists gatavo visa veida līgumus un sniedz darbiniekiem juridiskās konsultācijas.
 
Uzņēmuma filiāļu tīkls pēdējā pusgada laikā gan ir sašaurinājies, bet joprojām strādā Latvijas reģionos pilsētās, kur ir aktīvāka darbība – filiāles turpina darboties Cēsīs, Jelgavā un Saulkrastos, Liepājā, savukārt Jūrmalā, Ogrē un Siguldā strādā atsevišķi kompānijas pārstāvji.
 
 
CV un pieteikuma vēstules sūtīt uz e-pastu: riga@arcoreal.lv vai "Arco Real Estate" biroju Lāčplēšā ielā 20a, Rīgā, LV-1011

12.02.2009.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu