+371 6736 5555

Aicinām ziedot Aleksandrovas speciālajai internātskolai

  • Nekustamā īpašumā kompānijai ARCO REAL ESTATE un tās darbiniekiem nu jau par tradīciju kļuvusi ciemošanās pie Krāslavas rajona Aleksandrovas internātskolas bērniem gada nogalē.


 
 
Aicinām ziedot Aleksandrovas speciālajai internātskolai
 
 
    Nekustamā īpašumā kompānijai ARCO REAL ESTATE un tās darbiniekiem nu jau par tradīciju kļuvusi ciemošanās pie Krāslavas rajona Aleksandrovas internātskolas bērniem gada nogalē. Mēs dāvājam viņiem prieku gan ar noderīgām dāvanām, gan arī ar savu klātbūtni ikgadējā Ziemassvētku svinīgajā pasākumā, kurā bērni uzstājas ar īpaši sagatavotiem priekšnesumiem.
    Aleksandrovas speciālajā internātskolā izglītību iegūst bērni ar garīgās attīstības traucējumiem un skolā viņi pavada lielāku daļu sava laika, ģimenes apciemojot vien nedēļas nogalēs.
    Nu jau piekto gadu pēc kārtas mēs dāvinām audzēkņiem jaunas un ikdienā noderīgas lietas – gan datorus, gan dokumentu iesiešanas tehniku, gan fotoaparātus, gan arī mūzikas aparatūru. Šogad dāvināsim televizoru, kas bērniem būs noderīgs atpūtas telpā, pavadot brīvo laiku. Ik reizi, apciemojot skolas audzēkņus, ziedojam viņiem arī citas noderīgas lietas, ARCO REAL ESTATE darbinieki vienmēr ir ļoti atsaucīgi un ziedo gan rotaļlietas, gan grāmatas un galda spēles, tāpat arī drēbes.
    Šogad, gluži tāpat kā pagājušajā gadā, vēlamies šajā labdarības pasākumā iesaistīt arī citus cilvēkus – savus klientus, sadarbības partnerus un jebkuras citas privātpersonas un uzņēmumus, kas labprāt dāvātu bērniem prieku gada sirsnīgākajos svētkos. Aicinām ikvienu pārskatīt savus drēbju skapjus, grāmatu plauktus un spēļu kastes, varbūt mājās ir kas tāds, kas sācis aizņemt vietu, bet internātskolas bērniem par to būtu nenovērtējams prieks!
    Visu, ko esat gatavi ziedot Aleksandrovas internātskolas bērniem, lūgums nogādāt ARCO REAL ESTATE birojā Rīgā, Brīvības ielā 39, 7.stāvā līdz š.g. 16. decembrim.
 
Sīkāka informācija pa tālruni 67365555.
Paldies!

24.11.2009.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 67 m2
Rīga, Ziepniekkalns
146 500 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
3 ist., 1 st., 120 m2
Limbažu novads, Skulte
47 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 1 no 4 st., 75 m2
Rīga, Teika
195 800 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu