+371 6736 5555

Diskutē par Pārdaugavas attīstību

  • Jūlijs, 2008. SIA "Capitolia Group" rīkotajā apaļā galda diskusijā piedalās "Arco Real Estate" un citu nozaru pārstāvji


Šā gada 14. jūlijā nekustamo īpašumu attīstītājs SIA „Capitolia Group” aicināja uz apaļā galda diskusiju dažādu nozaru pārstāvjus, lai runātu par Daugavas kreisā krasta attīstības vīziju un plāniem. Diskusijas dalībnieku vidū bija arī „Arco Real Estate” vērtēšanas nodaļas vadītājs Māris Laukalējs. No sava skatu punkta diskusijā viedokļus pauda arī „Capitolia Group” direktors Moše Ritblats , Rīgas galvenais arhitekts Jānis Dripe, Rīgas attīstības departamenta priekšsēdētājs Gvido Princis, „Nordea” bankas valdes loceklis Gustavs Eglītis, tirdzniecības centra „Spice” valdes locekle Iveta Lāce un „Parkhaus” izpilddirektors Uģis Stīpnieks.
 
Lielākā daļa ekspertu izvirzīja koncepcijas un teorijas par labu Pārdaugavas attīstībai, aicinot sākt ar būvniecības un infrastruktūras, nopietnāku dzīvojamo projektu attīstīšanu. Nākotnes attīstības vīzijās vīdēja idejas par jaunām sabiedriskā transporta līnijām un plašas slimnīcas izveidošanu. M. Laukalējs izteica pieņēmumu, ka plānotā attīstība nākotnē var veicināt dzīvokļa cenu palielināšanos, sasniedzot pat augstākas cenas nekā Rīgas centrā. Pārdaugavas priekšrocība ir tās daba un salīdzinoši nepiesārņotā vide, ko Laukalēja kungs atzīmēja kā nozīmīgu objektīvo faktoru dzīvesvietas izvēlē.
 
 

16.07.2008.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu