+371 6736 5555

Arco Real Estate īrniekiem sniedz pakalpojumus bez komisijas maksas

  • Decembris, 2008/
    Laikā, kad dzīvesvietas meklējumi mēdz novest spēku izsīkumam, Arco Real Estate piedāvā īrniekiem īpaši labvēlīgu sadarbību, jo pakalpojumu sniedz bez komisijas maksas, tā piesaistot sadarboties arī dzīvokļu īpašniekus


Lēmumu īrēt dzīvokli nevis iegādāties to savā īpašuma pieņem liela daļa iedzīvotāju. Vairākums izvēlas tikai pēc kāda laika iegādāties nekustamo īpašumu, jo ir pārliecinājušies par sarežģītu kredīta saņemšanas procesu, turklāt šobrīd ir plašs īres objektu piedāvājums.
 
„Arco Real Estate” ir viena no nedaudzajām nekustamā īpašuma kompānijām, kas neprasa no īrniekiem komisijas maksas. Uzņēmuma datu bāzē ir izveidojies ļoti plašs to klientu loks, kas vēlas īrēt dzīvokļus Rīgas centrā. Lielākoties dzīvokļu meklējumos pie kompānijas konsultantiem vēršas solīda publika, kas savas dzīvesvietas piemeklēšanu uztic profesionāļiem. „Arco Real Estate” starpniecības pakalpojumu maksa, ko sedz dzīvokļu īpašnieki par īrnieka piemeklēšanu, ir 50 līdz 100% no viena mēneša īres maksas, atkarībā no īres summas apjoma. Ir kompānijas, kas šo starpniecības maksu ietur no īrnieka, bet „Arco Real Estate” šādu sistēmu neatbalsta, tādēļ var lepoties ar plašu klientu – potenciālo īrnieku loku.
 
Pieaug arī dzīvokļu īpašnieku skaits, kas sadarbojas ar nekustamā īpašuma kompānijām, lai tikai ātrāk atrastu īrnieku, jo dzīvokli ir grūti pārdot. Tie saimnieki, kas nevar nomaksāt kredītus, savus dzīvokļus izīrē, lai kaut nedaudz nosegtu kredītmaksājumus. Šobrīd situācija nekustamā īpašuma īres tirgū salīdzinājumā ar gada sākumu ir daudz pateicīgāka īrniekam. Par piedāvājumā esošo dzīvokļu īres maksām gluži tāpat kā pārdošanas procesā puses mēdz vienoties. Dzīvokļu saimnieki ir kļuvuši pielaidīgāki un bieži ir gatavi samazināt īres maksu proporcionāli komunālo maksājumu pieaugumam.
 
Nepārprotami, patlaban palielinās pieprasījums pēc maziem un lētiem dzīvokļiem, atsakoties no plašiem un ekskluzīviem apartamentiem. Ir palielinājies to darījumu skaits, kad īrnieks dzīvokli, par kuru pirms pusgada ir slēdzis līgumu, tagad vēlās mainīt uz mazāku un izdevīgāku dzīvesvietu. „Arco Real Estate” īres departamenta vadītāja Līva Jaunozola: „Mūsu kompānijā jau ir pieredzēti vairāki šādi gadījumi, kad klienti pie mums atgriežas ar jauniem pieprasījumiem pēc izdevīgākas dzīvesvietas, lai gan pirms 6 mēnešiem esošās dzīvesvietas cena ir bijusi pieņemama. Tas arī savā ziņā skaidrojams ar to, ka apkures sezonas sākumā ir saņemti komunālo maksājumu rēķini, kas ir salīdzinoši augstāki par pagājušā gada rēķiniem”.
 
Vairāk informācijas pie Arco Real Estate īres nodaļas konsultantiem>>

16.12.2008.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 500 m2
Rīga, Zolitūde
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 60 m2
Rīga, Zolitūde
300 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu