+371 6736 5555

Arco Real Estate aicina uz labdarības akciju

  • Decembris, 2008. Aicinām savus klientus, sadarbības partnerus un draugus ziedot Aleksandrovas speciālās internātskolas bērniem


Labiem un svētīgiem darbiem ceļā nestājas ne krīzes radītā depresija cilvēkos un valstī, ne skeptiskais skats nākotnē. Mēs varam izvēlēties – nodoties skumjām, padoties vai gluži otrādi – cīnīties, meklēt un izmantot iespējas, sniegt un saņemt atbalstu. Patiesībā mēs viens otram spējam dot pat vairāk kā varētu iedomāties. Nekustamā īpašumā kompānijā „Arco Real Estate” jau par tradīciju gada nogalē kļuvusi ciemošanās pie Krāslavas rajona Aleksandrovas internātskolas bērniem, dāvājot tiem svētku prieku gan ar praktiskām un garšīgām dāvanām, gan savu klātbūtni. Aleksandrovas speciālajā internātpamatskolā izglītojas bērni ar garīgās attīstības traucējumiem, kas skolā pavada lielāko daļu sava laika, jo mājās pie ģimenēm uzturas vien nedēļas nogalēs. Svētku laikā jo īpaši viņi cer uz emocionālu atbalstu, devīgām sirdīm un rokām.
 
Triju gadu draudzības laikā iespēju robežās esam centušies iegādāties bērniem jaunas dāvanas – datortehniku, fotoaparātus, šogad tā ir mūzikas aparatūra. Vienmēr esam sagādājuši ne tikai bērnu kārotās dāvanas, par kurām mūs līdzīgi kā Ziemassvētku vecīti jau laikus informē skolas vadība, bet vienmēr ziedojam arī citas bērniem noderīgas lietas. „Arco Real Estate” darbinieki ik reizi labprāt ziedo gan drēbes, gan mīļas rotaļlietas, izklaidējošas un domāšanu veicinošas galda spēles.
 
       
 
Šogad esam nolēmuši šajā labdarības pasākumā iesaistīt arī citus cilvēkus – savus klientus, sadarbības partnerus un jebkuras citas privātpersonas un uzņēmumus, kas labprāt dāvātu bērniem prieku gada sirsnīgākajos svētkos. Aicinām ikvienu pārskatīt savus drēbju skapjus, grāmatu plauktus un spēļu kastes, varbūt mājās ir kas tāds, kas sācis aizņemt vietu, bet internātskolas bērniem par to būtu nenovērtējams prieks!
 
Visu, ko esat gatavi ziedot Aleksandrovas internātskolas bērniem, lūgums nogādāt „Arco Real Estate” birojā Rīgā, Lāčplēša ielā 20a līdz š.g. 16. decembrim. Paldies!

04.12.2008.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu