+371 6736 5555

Sākusies māju tirdzniecība jaunajā ciematā Saliena

  • Oktorbis, 2007. Arco Real Estate sāk tirgot rindu mājas un privātmājas jaunajā ciematā Saliena, kas ir lielākais attīstības projekts Baltijas valstīs, kas atrodas lieliskā vietā starp Rīgu un Jūrmalu. Te atradīsies ne tikai dzīvojamās mājas, bet arī biroju telpas, biznesa parks, pasaules klases mazumtirdzniecības un izklaides komplekss ar plašām atpūtas iespējām


Saliena ir lielākais attīstības projekts Baltijas valstīs, kas atrodas lieliskā vietā starp Rīgu un Jūrmalu. Paredzēts, ka te atradīsies ne tikai dzīvojamās mājas, bet arī biroju telpas, biznesa parks, pasaules klases mazumtirdzniecības un izklaides komplekss ar plašām atpūtas iespējām.
 
Saliena ir droša un draudzīga dzīvojamā vide katrai ģimenei, tā iekļauj sevī golfa laukumu, ledus halli, bērnu rotaļu laukumu un meža parku. Rīgas centrs un Jūrmalas pludmales ir tikai dažu minūšu brauciena attālumā. Brīvā laika cienītājiem atpūtas iespējas nebūs tālu jāmeklē, jo tas viss jau ir blakus - Siemens ledus halle un sporta zāle, Piņķu peldbaseins, Līvu akvaparks un daudz kas cits!
 
Projekts ir sadalīts vairākās celtniecības zonās un fāzēs, tādā veidā nodrošinot maksimālo iespējamo mieru jau esošajiem iedzīvotājiem. Projekta celtniecības 3. kārtā top privātmāju ciemats Saliena III, kur jau tagad nopērkamas gatavas mājas ar pilnu iekšējo apdari. Savukārt rindu māju cienītājiem ir iespēja atrast mājokli savai ģimenei projektā Saliena V, kur pirmās mājas tiks nodotas ekspluatācijā šā gada beigās. Katrs mājas īpašnieks iegūst īpašumā savu zemes gabalu. Neliela zemes platība nepieprasa daudz laika kopšanai, taču zemes gabals ir pietiekami liels, lai nodrošinātu iespēju iziet un atpūsties dārzā! 
 
Visas mājas tiek pārdotas ar pilnu iekšējo apdari, tās ir izcili izplānotas un praktiskas, ar garāžām, automašīnu nojumēm un terasēm, lieliem panorāmas logiem un iespēju pieslēgt kamīnu un saunu. Saliena – tas ir pārdomāts telpu plānojums, kvalitatīvi tehniskie risinājumi, vācu arhitektūras un būvniecības standarti, veiksmīga atrašanās vieta un plaša māju izvēle!
 
Projekta attīstītāji SIA Saliena nebaidās atzīt, ka jaunajā ciematā piedāvā iespējas mājokli iegādāties ikvienam, ņemot vērā pircēju dažādās prasības, stilu vai budžetu! SIA Saliena ir jauns un starptautisks uzņēmums, tā mērķis ir attīstīt teicami izplānotus un noformētus projektus. Uzņēmumu pazīst arī ar tā novatorisko pieeju, iepazīstinot Latvijas iedzīvotājus ar piecu gadu māju garantiju, energoefektīviem dzīves apstākļiem un golfa akadēmiju.
 
Sīkāka informācija par projektu Saliena III un Saliena V

05.10.2007.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu