+371 6736 5555

Pievilcīgā mājvieta Pļavniekos

  • Septembris, 2007. Vienā no Rīgas apdzīvotākajiem mikrorajoniem - Pļavniekos šovasar sākta jaunas daudzdzīvokļu mājas celtniecība. Jaunajā 9-stāvu mājā Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielā tiek izbūvēti 43 dzīvokļi.


Vienā no Rīgas apdzīvotākajiem mikrorajoniem - Pļavniekos šovasar sākta jaunas daudzdzīvokļu mājas celtniecība. Jaunajā 9-stāvu mājā Akadēmiķa Mstislava Keldiša ielā tiek izbūvēti 43 dzīvokļi platībā no 37 – 192 m². Šobrīd tas ir vienīgais projekts Pļavniekos, kurā nopērkami arī 4-istabu dzīvokļi, to platības no 79 līdz 98 m².
 
Arco Real Estate, sadarbojoties ar lielākajām bankām, vienmēr meklē pircējiem plašākas iespējas dzīvokļu iegādei, un šobrīd Aizkraukles Banka piedāvā 100 % finansēšanu tieši Keldiša ielas jauno dzīvokļu kārotājiem. Nākot pretī potenciālajiem dzīvokļu pircējiem, pirmā iemaksa ir samazināta no 15 % uz 10 %.
 
Keldiša ielas jaunā dzīvokļu māja, salīdzinot ar citām Pļavniekos esošajām jaunākajām daudzdzīvokļu ēkām, atrodas iedzīvotājiem izdevīgā vietā, ņemot vērā ļoti ērto infrastruktūru - te ir laba satiksme, regulāri kursē sabiedriskais transports. Māja atrodas blakus dzīvīgākajai ielai Pļavniekos – Andreja Saharova ielai. Turklāt arī tieši šai mājai ir vairāki dzīvošanai saistoši aspekti - tās iedzīvotājiem nelieliem atelpas mirkļiem patiks terase pirmajā stāvā. Plaša terase ir arī mājas 9. stāvā. Mājas iemītnieku drošības nolūkam kāpņu telpas aprīkotas ar elektrisko slēdzeni un domofonu, katram dzīvoklim ir metāla durvis, kā arī iespēja ierīkot videonovērošanu.
 
Lai gan projekts vēl nav nodots ekspluatācijā, jau šobrīd ikvienam interesentam ir iespēja apskatīt dzīvokļus, pirms tam sazinoties ar kādu no projekta konsultantiem.
 
Tiem, kam jaunajā mājvietā īpaši svarīga dzīvokļa iekšējā apdare, tiek piedāvātas divas iespējas - iegādāties dzīvokli ar balto apdari un turpmākos iekšdarbus veikt pašu spēkiem vai arī uzticēt dzīvokļa iekšējo remonta veikšanu mūsu izvēlētajiem speciālistiem. Ja meklējat jaunu dzīvokli, kurā varētu sākt dzīvot, ilgi negaidot uz nodošanas termiņu, šī ir īstā vieta un iespēja. Sākot Keldiša ielas jaunās mājās būvniecību, tika plānots, ka ēku nodos ekspluatācijā 2008. gada beigās, taču nu kļuvis zināms, ka tas notiks daudz ātrāk – jau 2008. gada pirmajos mēnešos!
 
Tikai pirmajiem pieciem pircējiem vienreizēja iespēja – pērkot jebkuru dzīvokli, augšzemes autostāvvieta tiek piešķirta lietošanā par velti!
 
Sīkāka informācija par projektu Keldiša iela>>

11.09.2007.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu