+371 6736 5555

Arco Real Estate ievieš starptautiskus nekustamo īpašumu mākleru pakalpojumus

  • Oktobris, 2007. Šā gada oktobrī starptautiskā nekustamo īpašumu kompānija „Arco Vara” sāks sniegt starptautiskus mākleru pakalpojumus, kas ļaus klientiem ērti iegādāties nekustamos īpašumus ārzemēs


„Arco Real Estate” ievieš starptautiskus nekustamo īpašumu mākleru pakalpojumus
 
Šā gada oktobrī starptautiskā nekustamo īpašumu kompānija „Arco Vara”, ko Latvijā pārstāv „Arco Real Estate”, sāks sniegt starptautiskus mākleru pakalpojumus, kas ļaus klientiem ērti iegādāties nekustamos īpašumus ārzemēs.
 
Kā ir paziņojusi kompānija, pirmajā etapā galvenā uzmanība tiks pievērsta nekustamajiem īpašumiem Bulgārijā, taču nākotnē mākleru pakalpojumi tiks paplašināti, ietverot arī pārējos „Arco Real Estate” tirgus Baltijas valstīs, Ukrainā un Rumānijā.
 
Šī jaunā pakalpojumu pakete ir izstrādāta cilvēkiem, kuri ar plašāku skatu raugās uz nekustamo īpašumu iegādi un meklē interesantas iespējas arī ārzemēs. Šī pakalpojumu pakete ietver konsultācijas, piedāvājumu iesniegšanu, pilnīgu pārdošanas procesa organizāciju, kā arī, ja nepieciešams, finansiālo risinājumu un iepazīšanās braucienu organizēšanu.
 
„Nepieciešamība izstrādāt starptautisku nekustamo īpašumu mākleru pakalpojumu servisu radās tā iemesla dēļ, ka aizvien vairāk mūsu klientu izrāda interesi par nekustamajiem īpašumiem Balkānos”, norāda „Arco Vara” starptautisko mākleru pakalpojumu vadītājs Marks Šeins. Pēc Šeina teiktā, pašlaik pilna pakalpojumu pakete tiks nodrošināta Bulgārijā. Šeins norāda, ka nesenā iestāšanās ES, augošais tirgus, izdevīgā atrašanās vieta un labvēlīgais klimats ir Bulgārijas stiprās puses. „Mēs turpināsim attīstīt šo starptautisko pakalpojumu. Mēs vēlamies nodrošināt, lai nekustamo īpašumu iegāde ārzemēs būtu pēc iespējas ērtāka visiem mūsu klientiem. Es uzskatu, ka ļoti pozitīvs moments no klientu viedokļa ir tas, ka sākotnējās konsultācijas tiek noorganizētas ātri un ērti kādā no „Arco Vara” birojiem klientu dzimtajā valstī un to dzimtajā valodā un ka pārdošanas procesā tiek ņemtas vērā klienta vēlmes”, saka Šeins.
 
„Arco Real Estate” valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits: „Arī Latvijā pēdējā gada laikā mūsu klienti pastiprināti interesējas par nekustamo īpašumu iegādi ārvalstīs. Liela daļa izvēlas nekustamos īpašumus iegādāties kā investīciju nākotnei, savukārt daudzi to iegādājas kā otro vai trešo dzīvesvietu. „Arco Real Estate” pieredze Latvijā sniegs garantiju tam, ka klients būs apmierināts ar iegādāto īpašumu arī tajos tirgos, kas tam nav tik labi pazīstami.”
 
Starptautisko mākleru pakalpojumu sniegšanas komandas mērķis ir nodrošināt šo pakalpojumu sniegšanu visiem „Arco Vara” vietējo tirgu klientiem 29 vietās Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Ukrainā, Bulgārijā un Rumānijā, kā arī citās Eiropas valstīs, par kurām klienti izrādīs interesi.
 
„Arco Vara” tika nodibināta 1992. gadā kā nekustamo īpašumu aģentūra un ir kļuvusi par vienu no vadošajām Baltijas valstu kompānijām nekustamo īpašumu jomā. Kompānijas darbība ietver brokeru darbību nekustamo īpašumu jomā, attīstību un būvniecību. Kompānijai ir pārstāvniecības 29 pilsētās Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Ukrainā, Bulgārijā un Rumānijā.
 
Konsultants Latvijā
Ģirts Zaļais
26322443, 97079234,
girts.zalais@arcoreal.lv
 
Sīkāka informācija angļu valodā www.arcorealestate.com/offers

15.10.2007.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu