+371 6736 5555

Arco Real Estate ievieš nekustamo īpašumu konsultāciju dienestu

  • Septembris, 2007. Konsultatīvie pakalpojumi būs domāti kompānijas korporatīvajiem klientiem un tie ietvers kompleksus risinājumus atbilstoši klienta vajadzībām: tirgus izpēte, finanšu uzticamība, maksimālās un vislabākās izmantošanas analīze, īpašuma koncepcijas izstrādāšana un investīciju realizēšanas iespēju izpēte, īpašuma vērtēšana.


Arco Real Estate ievieš nekustamo īpašumu konsultāciju dienestu
 
Arco Vara ir nolēmusi uzsākt konsultatīvo pakalpojumu sniegšanu nekustamā īpašuma jomā, ko Latvijas teritorijā nodrošinās Arco Real Estate. Šie pakalpojumi būs domāti kompānijas korporatīvajiem klientiem un tie ietvers kompleksus risinājumus atbilstoši klienta vajadzībām: tirgus izpēte, finanšu uzticamība, maksimālās un vislabākās izmantošanas analīze, īpašuma koncepcijas izstrādāšana un investīciju realizēšanas iespēju izpēte, īpašuma vērtēšana.
 
Konsultatīvo pakalpojumu sniegšanas komanda sastāv no augstākā līmeņa konsultantiem nekustamā īpašuma jomā – daudzi no tiem vairāk nekā trīs gadus ir strādājuši ar vērtēšanas un analīzes jautājumiem kompānijā Arco Vara. Šo pakalpojumu sniegšanas ietvaros būs iespējams savākt starptautisku komandu, kas ietvers speciālistus daudzās disciplīnās un kura atbildīs konkrētā risinājuma prasībām. Virzītājspēks, ko radīs trīs Arco Vara grupas darbības jomas – pakalpojumi, attīstība un būvniecība – un tehnoloģiskā kompetence veidos pamatu maksimāli efektīvu risinājumu izstrādāšanai, tajā skaitā iesaistot arī ekspertus no citām organizācijām, ja to noteiks apakšuzņēmumu līgumu noslēgšanas kārtība.
 
Arco Vara nekustamā īpašuma konsultāciju dienesta vadītājs Tõnu Luts atzīst, ka nepieciešamība pēc šāda dienesta ir pastāvējusi jau vairākus gadus un ka šādi pakalpojumi laiku pa laikam ir tikuši piedāvāti klientiem. “Mēs esam piedāvājuši mūsu biznesa klientiem noteikta veida konsultatīvos pakalpojumus jau gadiem ilgi, taču tagad mēs esam nolēmuši sniegt tos pilnā apmērā. Mums ir labi apmācīti profesionāļi, labi attīstīts partneru tīkls, un mēs varam saņemt nekavējošu palīdzību mūsu grupas ietvaros attiecībā gan uz darbības jomām, gan arī ģeogrāfiskajām teritorijām. Šo pakalpojumu patstāvīgums un mūsu iegūtā pieredze, nodrošinās skaidru un objektīvu tirgus redzējumu.”
 
Arco Vara Pakalpojumu nodaļas attīstības menedžeris Avo Rõõmussaar saka, ka kompānija pastāvīgi cenšas aktualizēt tās sniegtos pakalpojumus un paplašināt tos. “Mēs nosakām mūsu klientu vajadzības un piedāvājam tiem risinājumus, kas balstās uz šīm vajadzībām. Visās sešās valstīs, kurās mēs darbojamies, korporatīvajiem klientiem tiek sniegti kvalitatīvi konsultatīvie pakalpojumi, kuros ir ņemta vērā vietējā tehnoloģiskā kompetence, noteikti iedvesīs tirgū jaunu elpu.”
 
Arco Real Estate valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits: „Mēs regulāri analizējam tirgus attīstību visās Baltijas valstīs, tajā skaitā arī Latvijā. Mūsu pieredze rāda, ka arvien vairāk kompānijas un arī privātpersonas nekustamo īpašumu jautājumu risināšanai izvēlas profesionāļu padomus. Šis Arco Real Estate solis pierāda, ka nekustamā īpašuma tirgus Latvijā ir nonācis nākamajā attīstības līmenī.”
 
Sākotnēji korporatīvo konsultatīvo pakalpojumu sniegšana tiks ieviesta Baltijas valstīs. Šie pakalpojumi pakāpeniski tiks paplašināti un aptvers pārējos Arco Vara tirgus Ukrainā, Bulgārijā un Rumānijā.
 
Arco Vara ir viena no vadošajām Baltijas valstu kompānijām nekustamo īpašumu jomā, kas tika nodibināta 1992.gadā un kuras darbība ietver brokeru darbību nekustamo īpašumu jomā, attīstību un būvniecību. Kompānijai ir aģentūras 29 pilsētās Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Ukrainā, Bulgārijā un Rumānijā. 2007.gada pirmā ceturkšņa beigās grupā un tās kompānijās pavisam bija nodarbinātas 546 personas. Arco Vara AS revidētais konsolidētais apgrozījums 2006.gadā sastādīja 484 miljonus EEK, bet tīrā peļņa - 217 miljonus EEK. Arco Vara akcijas kotējas Tallinas fondu biržā.
Lūdzam arī iepazīties ar brošūru par konsultatīvo pakalpojumu sniegšanu nekustamo īpašumu jomā, ko var atrast mūsu mājas lapā www.arcovara.ee/pa
 
Sīkāka informācija:
 
Kaspars Dzedulis
Latvijas nekustamo īpašumu konsultatīvā dienesta vadītājs
Tālrunis: 371 67365561
Mob. tālr.: 371 29277297
E-pasts: kaspars.dzedulis@arcoreal.lv

25.09.2007.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
4 ist., 2 no 4 st., 88 m2
Rīga, Teika
240 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
3 ist., 3 no 5 st., 78 m2
Rīga, Centrs
500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
560 m2
Rīga, Centrs
10 080 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 161 m2
Rīga, Čiekurkalns
1 120 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu