+371 6736 5555

Jaunā biroja atklāšana

  • Janvāris. Š.g. 20. janvārī Arco Real Estate jaunajā birojā pulcējās vairāk nekā 100 viesi, to skaitā Rīgas mērs Aivars Aksenoks un māksliniece Aija Zariņa.


Š.g. 20. janvārī Arco Real Estate jaunajā birojā pulcējās vairāk nekā 100 viesi, to skaitā Rīgas mērs Aivars Aksenoks un māksliniece Aija Zariņa.
 
Atklāšanas ceremonijas ietvaros notika Aijas Zariņas gleznas „Viņš un viņa” atklāšana, ko papildināja mākslinieces uzruna un gleznas svinīgā parakstīšana. Šī mākslas darba iegāde un izvietošana apskatei jaunajā birojā ir īpaši nozīmīga, jo pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados Lāčplēša un Tērbatas ielas krustojumā, kur šobrīd atrodas jaunuzceltais biznesa centrs, bija izveidots skvērs, kuru ar sienu gleznojumiem atdzīvināja māksliniece Aija Zariņa. Taču līdz ar jaunās biroju ēkas uzcelšanu, gleznojumi tika iznīcināti. Lai gan iznīcinātos darbus atgriezt nav iespējams, mēs ticam, ka šī intelektuālā kapitāla iegāde ir vēsturiski nozīmīgs solis, kas kaut nedaudz atsauks atmiņā šajā vietā pagājušā gadsimta beigās radīto auru. Turklāt jāpiebilst, ka glezna „Viņš un viņa” tapusi 1986.gadā, īsi pēc sienu gleznojumu radīšanas.
 
Mūzikas pavadījumā, viesi apskatīja jaunā biroja telpas un piedalījās dažādās atrakcijās – zīmēja un būvēja savas sapņu mājas, kā arī minēja un vērtēja nekustamos īpašumus dažādās pasaules malās.

23.01.2006.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
6 ist., 2 st., 201 m2
Limbažu novads, Ārciems
39 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
140 m2
Rīga, Ķengarags
700 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
130 m2
Rīga, Ķengarags
1 300 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu