+371 6736 5555

Valkas iela 4 1 200 EUR / mēn.

Rīga, Centrs / Izīrē dzīvokli

ID: 98078 Izmainīts: 10.05.2024.

Ar mēbelēm tiek izīrēti 3 istabu apartamenti ēkas 2.stāvā ar divām guļamistabām un diviem sanmezgliem! Quadrus atrodas Rīgas vēsturiskā centra ekskluzīvākajā daļā, sauktā arī par Vēstniecību rajonu un Kluso centru. Triju parku, Daugavmalas, kā arī Art Nouveau arhitektūras šedevriem bagāto un vienlaikus kluso ielu tiešā tuvumā.

Īstenam estētam šis pilsētas apvidus, nešaubīgi, ir labākā izvēle dzīvesvietai – līdzās bagātīgam kultūras un vēsturiskajam mantojumam ir plašas rekreācijas iespējas: burtiski pāri ielai ir skaistais Viesturdārzs, nelielas, patīkamas pastaigas attālumā atrodas arī Rīgas labākie restorāni, muzeji un teātri, savukārt 25 minūšu brauciens ļaus ērti sasniegt Jūrmalas gleznainās pludmales.

Slavenā, godalgotā arhitekta Gata Didrihsona radītais Quadrus ir unikālu arhitektonisku kvalitāšu un perfektas atrašanās vietas simbioze. Šis projekts noteikti nav domāts visiem. Nama apjomu ieskauj neatkarīga struktūra – no lielo logu stikla daļas atdalīts neregulārs koka konstrukciju siets, kas veido interesantu gaismu un ēnu rotaļu starp fasādes elementiem un ēkas izskatu padara unikālu. To patiesi novērtēs estēti un oriģināli domājoši cilvēki, neaizmirstot arī praktiskās priekšrocības – plašās iespējas modificēt interjeru atbilstoši savai vīzijai lieliski papildināsies ar skatu no plašajiem logiem un terasēm.

Namā ir tikai desmit dzīvokļi – garants patīkami savrupai un mierīgai dzīves telpai. Visi gaiši, plaši un funkcionāli. Lielākajai daļai ir balkons vai āra terase. Augstie griesti, logi visas sienas augstumā, no kuriem atsedzas skats uz apkārtējām Klusā centra ielām un Viesturdārzu. Katrs īpašs, katrs kā personība.

Ūdensapgāde, apkure, ventilācija. Centrālapkures sistēma, kurai siltumu nodrošina pilsētas siltumtīkli, TECE Logo daudzslāņu caurules gan apkures, gan ūdensapgādes sistēmām. Individuāli siltuma un ūdens skaitītāji katram dzīvoklim. Ventilācijas gaisa rekuperatora iekārta gaisaapmaiņai katrā dzīvoklī.

Drošība. Slēgta tipa projekts ar 24/7 videonovērošanu. Piekļuve pagalmam un ēkai ar kodu atslēgu vai namruni.

Logi, balkoni un terases. Energoefektīva SCHUCO trīskameru logu sistēma. Dabīgs dēļu klājums balkonos un terasēs, cinkotas un krāsotas metāla margas, SPU izolācijas siltinājums, kas pārklāts ar PVC membrānu.

Autostāvvieta. Automātiskā BOX-PARKING tipa pazemes autostāvvieta astoņām automašīnām. Parkinga vieta tiks atbrīvota pēc 2 mēnešiem, lidz tam var novietot blakus. Parkings būs iekļauts īres maksā.

Darījuma veids: Izīrē
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 82
Istabu skaits: 3
Stāvs / Stāvu skaits: 2 / 5
- Lifts
- Domofons
- Internets
- Duša
- Vanna
- Individuāli siltuma skaitītāji
- Slēdzama kāpņu telpa
- Terase
- Saules puse
Edgars Dargis
Nodaļas vadītājs Mobilais: +371 2922 4900
E-pasts: edgars.dargis@arcoreal.lv Apskatīt profilu >
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
10000 m2
Ķeguma novads, Sala
75 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
6 ist., 3 st., 459 m2
Jūrmala, Bulduri
2 400 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod investīciju objektu
5 st., 821 m2
Rīga, Vecrīga
2 500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod māju
20 ist., 5 st., 821 m2
Rīga, Vecrīga
2 500 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu