+371 6736 5555

Ķeguma iela 39 A 192 500 EUR

Rīga, Teika / Pārdod dzīvokli 2 587.37 EUR / m2

ID: 96916 Izmainīts: 25.03.2024.

Piedāvājam iegādei 3 istabu dzīvokli, 74.44kv.m. ēkas 1. augstajā stāvā Rīgā, Ķegumā ielā 39, jaunajā projektā “Harmony Home Teika”.

Austrijā patentēta VST tehnoloģija, pēc kuras tiek būvēta ēka, ir sertificēta kā pasīvās mājas komponente. Būves monolītums nodrošina ēkas ilgmūžību, teicamu siltuma un skaņas izolāciju, kā arī ievērojami mazākus ikdienas ekspluatācijas izdevumus. Dzīvoklis Harmony Home ir ieguldījums Jūsu nākotnei. Ēkai veikts energoefektivitātes novērtējums, tas atbilst A+ klasei ar kopējo energoresursu patēriņu, kas nepārsniedz 30 kWh/m² gadā!

Harmony Home ir investīcija nākotne, kas garantē komfortablu dzīvi zaļā vidē, energoefektīvā mājā, dzīvoklī ar pārdomātu plānojumu un labu gaisa kvalitāti.

Katram dzīvoklim ir individuāla rekuperācijas iekārta Zehnder PAUL Climos 200 ar siltuma atgūšanas iespējām, kura ļauj reģenerēt līdz pat 90% aizplūstošās dzīvokļa siltumenerģijas un ievērojami samazina izmaksas uz dzīvokļa apkuri. CO2 sensors, pateicoties siltuma un mitruma atgūšanai, nodrošina teicamu gaisa kvalitāti katrā dzīvokļa telpā. Vienmēr svaigs gaiss un veselīgs mikroklimats mājoklī. Zehnder rekuperators sertificēts kā pasīvās mājas komponente. Apkures sistēma: jauns siltuma mezgls ar diviem kaskādē saslēgtiem kondensācijas gāzes katliem. Pilsētas ūdens.
Projekts “Harmony Home Teika” izstrādāts, lai radītu iespēju mājas iedzīvotājiem baudīt kvalitatīvus un ērtus dzīves apstākļus. Ieeja mājā bez pakāpieniem, lielie lifti, platās durvju ailes nodrošina papildus komforta sajūtu un rada ērtu vides pieejamību. Katram dzīvoklim ir plaša lodžija, tai ir atverams panorāmas skata stiklojums no grīdas līdz griestiem, apgaismojums un rozete.

Dzīvokļi tiek pārdoti ar pabeigtu apdari un kvalitatīvu santehniku. Grīdas klātas ar koka laminātu, bet virtuves zonā un sanmezglos - flīzētas. Sienas krāsotas. Vannas istabā paredzēta elektriskā grīdas apsilde. Dzīvokļos ir plaši panorāmas skata 3-kameru logi kas nodrošinās daudz dienas gaismas Jūsu mājoklī. (3 stiklu selektīva stikla pakete Rw=32 dB, Uw ≤ 0.89 W/m2×K ar zemu siltuma caurlaidību, kas ir ļoti tuva Pasīvās mājas standartam).
Dzīvokļa cenā ir iekļauta īpaši liela privāta mantu glabātuve ar elektrību un rozeti pagrabstāvā (6,58m2). Papildus tam - katram mājas iedzīvotājam ir iespēja izmantot arī plašu koplietošanas telpu velosipēdu vai ratiņu glabāšanai.

“Harmony Home Teika” ir kā miera osta Teikas zaļākajā nostūrī – te dažu desmitu metru attālumā plūst dzīva autosatiksme, kursē sabiedriskais transports un aizvijas veloceļš, bet, esot mājās, tas viss pazūd aiz zaļojošā dārza. Tuvējā apkārtnē atrodas vairākas izglītības iestādes, medicīnas pakalpojumi, veikali un Biķernieku mežs īsas pastaigas attālumā. Ap māju ierīkots nožogots, labiekārtots pagalms, kur bērniem spēlēties drošā vidē un pieaugušajiem sportot vai atpūsties. Papildu ērtībām ir iespēja iegādāties autostāvvietu mājas pagalmā.




Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 75
Istabu skaits: 3
Stāvs / Stāvu skaits: 1 / 4
- Lifts
- Domofons
- Internets
- Optiskais internets
- Vanna
- WC un vannasistaba atsevišķi
- Individuāli siltuma skaitītāji
- Slēdzama kāpņu telpa
- Balkons
- Autostāvvieta
- Saules puse
Vija Sondore
Nekustamo īpašumu aģente Mobilais: +371 2831 1711
E-pasts: vija.sondore@arcoreal.lv Apskatīt profilu >
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Finansējums

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu