+371 6736 5555

Strēlnieku iela 5 691 000 EUR

Rīga, Klusais centrs / Pārdod dzīvokli 4 348.65 EUR / m2

ID: 93938 Izmainīts: 27.04.2023.

HOFT - zaļā dzīvesveida, cieņas pret pilsētas vēsturi un mūsdienu arhitektūras trīsvienība.
Mūsdienu pilsētai un jo īpaši vēsturiskā centra ielām tik ļoti trūkst dzīvas dabas augu un koku izskatā, bieži vien ielām pat nav telpiskas iespējas atrisināt šo problēmu. Vienīgais risinājums – pacensties pārnest kokus uz ēkām.
HOFT projekts ir unikāla iespēja ēkas fasādes mūsdienu apjomā un iekšpagalma ēkas jaunajā apjomā ieviest fasādē kokus un zaļumus, pilsētas vēsturiskajā centrā veidojot gaisā planējošus dārzus, iedvest jaunu priekšstatu par iespēju dzīvot kopā un tiešā tuvumā ar dabu, neatkarīgi no stāva, kurā dzīvojam.
Centrālajā fasādē, mājas pagalmā, terasēs un papildu konstrukcijās, izmantojot speciālu stiprinājumu sistēmu dažādos līmeņos, tiek uzstādīti skujkoki: ciedrs, kalnu priede, dažādi „bonsai” koku veidi, tādējādi radot privātu parku mājas iedzīvotājiem – zaļu oāzi pašā pilsētas centrā. Tās ir pārdomas par tēmu „kā mēs varam ne tikai saglabāt dabu pilsētā, bet arī to pavairot, izmantojot mūsdienu tehnoloģijas”. Instalācija rada neparasti spēcīgu iespaidu, koki it kā aug dabiskā vidē, kalnu augstienēs un nogāzēs.
HOFT – tas ir projekts, kurā labiekārtošana nevis papildina arhitektūru, bet iedvesmo, savijoties ar formām rada jaunus apjomus, kļūst par vienu veselumu ar fasādi.
Virs saudzīgi saglabātas un atjaunotas vēsturiskās fasādes izvietojas absolūti unikāla gaisā planējoša oāze, gluži kā stikla vitrīna, kurā ievietoti dizaina objekti, to radītājs ir pati Daba.
Atverot vēsturiskās ēkas ar pavisam klasisku 19.gadsimta fasādi durvis, Jūs nokļūstat pagalmā – mūsdienu arhitektūras paraugā, turklāt tik neparastas, ka rodas iespaids, ka Jūs esat atvēruši durvis uz brīnišķīgu apslēptu pasauli kā Luisa Kerola stāstā „Alise Aizspogulijā”.
Projekts HOFT atrodas pēc adreses: Strelnieku ielā 5, labiekārtotā teritorijā, kuras platība ir 1212 m2. Projekts sastāv no divām 7-stāvu dzīvojamam daudzdzīvokļu mājam, kuras savieno pazemes autostāvvieta 23 automobiļiem. Ēka Strelnieku ielā – rekonstruējamais arhitektūras piemineklis ar piebūvētiem diviem stāviem. Ēka pagalmā – jauna ēka. Projektā ir 42 dzīvokļi, dzīvokļu platības: no 76 m2 līdz 232 m2, ar apvienošanas iespēju. Visiem dzīvokļiem ir balkoni, kuru platība ir ne mazāka par 1,80 m, lieli gaiši logi un logi līdz grīdai ar grezniem skatiem uz pagalmu un kokiem. Griestu augstums 2,90 m, jumta stāvos – 3,00 m.
HOFT tehnisko uzdevumu projektēšanas procesā visi parametri ir pārspējuši Eiropas Savienības Būvniecības noteikumus, atbilstot augstākajām drošības un komforta prasībām, tādējādi iekļaujot HOFT starp Premium klases projektiem.
HOFT (House Of the Flying Trees) – lidojošu koku māja ir nodota ekspluatācijā!

Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 159
Istabu skaits: 4
Stāvs / Stāvu skaits: 3 / 7
- Lifts
- Domofons
- Optiskais internets
- Kondicionētājs
- Vanna
- WC un vannasistaba atsevišķi
- Parkets
- Individuāli siltuma skaitītāji
- Slēdzama kāpņu telpa
- Terase
- Dzīvā apsardze 24h
- Pazemes autostāvvieta
- Signalizācija
Tatjana Jefimova
Sertificēts LANĪDA aģents Mobilais: +371 2867 3723
E-pasts: tatjana.jefimova@arcoreal.lv Apskatīt profilu >
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Finansējums

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu