+371 6736 5555

Strēlnieku iela 8 442 000 EUR

Rīga, Centrs / Pārdod dzīvokli 3 840.14 EUR / m2

ID: 93770 Izmainīts: 05.11.2023.

Lofts&Rosegold – ir dzīvojamais kvartāls, kur dzīves stils nosaka visu, kur forma spilgti atspoguļo saturu.
Dzīvojamais kvartāls Lofts&Rosegold – spilgts piemērs divu dažādu laikmetu arhitektūras mākslas mijiedarbībai, mijiedarbībai, kurā vecajai ēkai tiek atvēlēta dārgakmeņa loma, bet jaunajai – grezna, Lofts skaistumu izceļoša ietvara no „rozā zelta” loma.
Radot mūsdienu arhitektūras paraugus, kas nākotnē var kļūt par 21. gadsimta mākslas pieminekļiem, mēs saudzīgi izturamies pret pilsētas vēsturi, tāpēc saglabājam Lofts ēkas pirmatnējo izskatu, kas veidots svinīgā neorenesanses stilā. Lofts ēka ar ķieģeļu fasādi, kas rotāta ar pilastriem, pusapaļiem arkas logiem un dekoratīvām nišām, ar griestu augstumu, kas apartamentos sasniedz 5 un 6 metrus, Rīgas klusajā centrā kļūs par vienīgo „loft” stila mājokļa paraugu tā tīrā veidā.
Ietvaram mēs izvēlējāmies tieši rozā zeltu, jo tas ir grezns, silts metāls, kas ļauj atklāt akmens, ar kuru tas ir savienots, mistiskās īpašības. Rosegold dzīvojamajā ēkā tiks izvietoti 70 apartamenti ar terasēm, balkoniem vai ar savu teritoriju. Rosegold ēka it kā aizsargā Lofts un izceļ tā skaistumu, erkeri un augšējo stāvu izvirzītie apjomi saudzīgi ierāmē loftu ēku.
Mūsdienīgs dizains, sienu daļas, kas izklātas no ķieģeļiem, fona mūzika, laiku un gadsimtu sajaukums, un sapratne, ka no šejienes negribas nekur iet prom, un pats galvenais, ka nekur arī nevajag, jo Jūs esat mājās – tā būs galvenā dāvana kvartāla iemītniekiem.
Interjeru caurstrāvos galvenā ideja: divu ēku apvienošana vienā veselumā.
Par Lofts&Rosegold sirdi kļūs ēkas galvenais vestibils-halle ar platību 220 m2, griestu augstumu 4,20 metri, ar 3 metrus garu kamīnu un visa noslēgumā – ar stikla jumtu. Aukstos ziemas vakaros, vasaras augusta zvaigžņotās naktīs, Rosegoldīgā rudenī vai ziedošā pavasarī tā kļūs par pievilkšanās centru un kvartāla iedzīvotāju saskarsmes centru.
LOFTS&ROSEGOLD atrodas Strelnieku ielā 8, Rīgas pilsētas visrespektablākajā rajonā, vienlaikus nomaļus no turistu burzmas. Nesteidzīga gājiena attālumā atrodas Klusā centra visskaistākā daļa ar ēkām, iekļautām UNESCO Kultūras fondā, šeit ir radīta īpaša kultūrmākslinieciska vide, kur skaistuma cienītāji var izbaudīt jūgendstila arhitektūras pērles.
Muzeji, koncertzāles un teātri ir piecu minūšu gājiena attālumā. Īpašu burvību piešķir Kronvalda, Esplanādes un Viestura parks. Vecpilsēta ir tikai 20 minūšu gājiena attālumā.
Lofts & Rosegold projekts atrodas 3955 kvadrātmetru labiekārtotā teritorijā. Projekts sastāv no jaunas 7-stāvu daudzdzīvokļu ēkas un arhitektūras pieminekļa četrstāvu ēkas, kas apvienotas ar stikla galeriju.
Jaunajā ēkā ir 75 dzīvokļi, sākot no 50,2 m2 līdz 171,4 m2, kas atrodas no 2. līdz 7. stāvam. Griestu augstums 2,96 m, 7. stāvā 3,00 m. Ēkas pirmajā stāvā atrodas komercplatības.
Atsevišķu uzmanību pelnījusi 4 stāvu ēka - arhitektūras piemineklis, kas ierakstīta UNESCO mantojuma reģistrā. Šajā ēkā ir vairākas izkārtojuma koncepcijas. Viena no tām ir sadalīšana dzīvokļos LOFT stilā. Tāpat ir iespēja pilnībā izmantot ēku komerciālām platībām.
Griestu augstums no 3,11 m līdz 6,54 m.

Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 116
Istabu skaits: 3
Stāvs / Stāvu skaits: 2 / 7
- Lifts
- Optiskais internets
- WC un vannasistaba atsevišķi
- Individuāli siltuma skaitītāji
- Terase
- Dzīvā apsardze 24h
- Pazemes autostāvvieta
- Autostāvvieta
- Signalizācija
- Saules puse
Tatjana Jefimova
Sertificēts LANĪDA aģents Mobilais: +371 2867 3723
E-pasts: tatjana.jefimova@arcoreal.lv Apskatīt profilu >
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Vecrīga
2 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 5 st., 108 m2
Rīga, Centrs
258 240 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 2 no 3 st., 61 m2
Carnikavas novads, Carnikava
51 000 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu