+371 6736 5555

Dzintaru prospekts 26 - 55 360 000 EUR

Jūrmala, Dzintari / Pārdod dzīvokli 2 958.09 EUR / m2

ID: 84128 Izmainīts: 19.01.2021.

Parka rezidences - jauns cienījams elitārs dzīvojamais komplekss, sastāda no 4 mājām, kas atrodas pašā Jūrmalas centrā, vienīgā aizsargājamā un apgaismotā meža parka ieskautā vietā, blakus jūrai un slavenajai Dzintaru koncertzālei. Kompleksā ir tikai 93 dzīvokļi. Dzīvokļi tiek piedāvāti bez iekšējās apdares, kas dod iespēju izvēlēties dizainu pēc jūsu gaumes. Ja vēlaties, dzīvokļus var apvienot. Jūs varat izvēlēties jebkuru dzīvokli no jebkuras ēkas un būt pārliecināts, ka esat izdarījis vislabāko izvēli, jo parka rezidences ir izveidotas ērtai dzīvei. Jūrmalas galvenā pērle, Baltijas jūra, atrodas tikai 200 metru attālumā. Kompleksam ir pazemes autostāvvieta, rotaļu laukums, diennakts apsardze, norobežota teritorija.
Parka rezidences ir celtas mākslas mīļotājiem, augstas kvalitātes un standartu cienītājiem. Īpaša uzmanība tika pievērsta gan māju ārējam, gan iekšējam dizainam. Ēku mūsdienīgumu un individualitāti uzsver īpaša dizaina pieeja māju vestibila un stāvu koridoru projektēšanai. Dzīvojamo ēku iekšējais vestibils ir vieta, kur var satikt draugus un iedzert tasi aromātiskas kafijas. Tāpēc visu 4 vestibila māju projektēšanai tika izveidota īpaša koncepcija. Jums vienkārši jāizvēlas tas, kas jums ir tuvāk - noskaņojums Centrālparka, Haidparka, Dzintaru parka vai Guell parka stilā.
Jūrmala ir brīvdabas veselības oāze un spa. Parka rezidences koordinātas saplūst perfekta līdzsvara punktā. Jūrmala ir pilna paraduma meditatīvā mierīguma un dzīves enerģijas paradoksālas kombinācijas pilsēta. Lieliskā pilsētas infrastruktūra ļauj ietaupīt laiku atpūtai ar draugiem vai atpūtai pie dabas - ceļš uz Rīgas centru vai no lidostas līdz rezidencei aizņems tikai 10-15 minūtes. Parka rezidences ir uzticams jūsu līdzekļu ieguldījums, komforta un miera oāze.

Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 122
Istabu skaits: 3
Stāvs / Stāvu skaits: 2 / 4
- Lifts
- Domofons
- Optiskais internets
- Kondicionētājs
- Kamīns
- Individuāli siltuma skaitītāji
- Slēdzama kāpņu telpa
- Terase
- Dzīvā apsardze 24h
- Pazemes autostāvvieta
- Blakus jūrai
Arina Kuzņecova
Nekustamo īpašumu aģente Mobilais: +371 2944 1061
E-pasts: arina.kuznecova@arcoreal.lv Apskatīt profilu >
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Finansējums

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 3 no 4 st., 65 m2
Rīga, Centrs
630 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 4 no 6 st., 170 m2
Rīga, Centrs
2 500 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu