+371 6736 5555

Mežaparka iela 3 110 000 EUR

Ķekavas novads, Baložu pilsēta / Pārdod dzīvokli 1 466.67 EUR / m2


ID: 75461 Izmainīts: 12.08.2019.

Iegādei tiek piedāvāts klientu iecienītais un atzinību guvušais paraugdzīvoklis, kura mājīgo un vienlaikus funkcionālo iekārtojumu radījusi Brandeleven interjera arhitekte Guna Akona.

74,6 kvadrātmetru lielais trīs istabu dzīvoklis, kura platībā ietilpst 9 kvadrātmetrus plašs balkons, atrodas ēkas pirmajā stāvā. Tas būs piemērots ģimenei ar vienu vai diviem bērniem. Dzīvoklis ir pilnībā mēbelēts un aprīkots ar visu nepieciešamo tūlītējai dzīvošanai.

Dzīvokli veido plaša viesistaba, kas apvienota ar virtuves zonu, vecāku guļamistaba, bērnistaba, vannas istaba, atsevišķa tualete un liels balkons, kuram var piekļūt gan no guļamistabas, gan bērnistabas.

Bērnistaba būs sapņa piepildījums mazam, zinātkāram bērndārzniekam un mazajai atvasei, kura, iespējams, vēl tiek gaidīta vai plānota. Istabā kā interjera akcents ir izmantota gaiši zaļā krāsa. Bērniem pietiks vietas gan attīstošām rotaļām, gan saldam miegam ērtās gultiņās.

Vecāku guļamistaba ir plaša un gaiša ar lielu iebūvētu drēbju skapi. Tā iekārtota šobrīd skandināvu dizainam raksturīgajā eklektisma stilā, kur gaumīgi kombinējas dažādu stilu, krāsu un materiālu lietas.

Virtuves zona aprīkota ar visu nepieciešamo – ledusskapi, indukcijas plīti, cepeškrāsni, trauku mazgājamo mašīnu un pat katliem un traukiem, kuros gatavot un pasniegt pirmās vakariņas jaunajā mājoklī. Viesistabas centrā ir ērts, mūsdienīgs dīvāns, uz kura ērti iekārtoties, lai lasītu grāmatu, nosnaustos un skatītos filmas televizorā, kurš jau arī gaida Tevi jaunajā mājoklī.

Vannas istabā ir rūpīgi atlasīta, kvalitatīva santehnika - vanna, izlietne, nepieciešamie ūdens maisītāji, elektriskais dvieļu žāvētājs un veļas mašīna. Papildu komfortam ir uzstādīta elektriski apsildāma grīda. Košumu vannas istabā ienes gaiši zaļie sienas flīžu akcenti. Tualete iekārtota atsevišķi, kas ir funkcionāli ērtāk, mājoklī dzīvojot vairākiem cilvēkiem.

Jau esošo TUVIDI dzīvokļu īpašnieku atzīta priekšrocība ir privātā ārtelpa jeb plašais balkons, uz kura kopā ar ģimeni un ciemiņiem baudīt saulainās dienas. Esam parūpējušies arī par balkona iekārtojumu.

Tev nebūs jādomā par interjera dizaina projektu, mēbeļu veikalu apmeklējumiem, gariem, nogurdinošiem vakariem, kas jāpavada mēbeles montējot. Nebūs jājautā draugiem, lai iesaka galdnieku, kas uztaisa nestandarta mēbeles vai elektriķi, lai pieliktu lampas. Arī aizkaru izvēle, iedziļināšanās iespēju detaļās un brīvdienu rīti kopā ar dažādiem meistariem Tev ies secen.

Dzīvokļa apdarē iekļauts augstvērtīgs ozola imitācijas lamināts, grīdlīstes, koka iekšdurvis, krāsotas, ugunsizturīgas metāla ieejas durvis, neitrālos toņos krāsotas sienas un griesti. Ēkā ir uzstādīti PVC logi ar dubultā stikla paketēm.

TUVIDI apkuri nodrošina pilsētas siltumapgādes sistēma. Katrā ēkā, iedzīvotāju drošībai, ierīkotas slēgtas kāpņu telpas.

TUVIDI atrodas tikai 20 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra. Blakus ēkai ir priežu mežs, kur doties dabas ieskautās pastaigās, ļaut izskrieties mājas mīlulim, baudīt meža veltes vai nodoties aktīvajai atpūtai. Ap TUVIDI mājām ir ērta infrastruktūra, blakus atrodas bērnudārzs un skola, dažu minūšu gājiena attālumā pieejami veikali, bibliotēka, kultūras nams, kafejnīcas.

Izvēlies savai ģimenei mājokli, kurā par visu jau ir padomāts. Pilnībā aprīkotā dzīvokļa cena ir 120 000 eiro, tajā iekļauta arī viena virszemes stāvvieta.

Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 75
Istabu skaits: 3
Stāvs / Stāvu skaits: 1 / 5

Karte



Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod māju
5 ist., 2 no 3 st., 135 m2
Jūrmala, Melluži
270 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
3 ist., 3 no 6 st., 140 m2
Rīga, Klusais centrs
500 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
4 ist., 2 no 3 st., 235 m2
Rīga, Klusais centrs
2 850 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 42 m2
Rīga, Centrs
800 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu