+371 6736 5555

Mežaparka iela 1 - 45 105 000 EUR

Ķekavas novads, Baložu pilsēta / Pārdod dzīvokli 1 418.92 EUR / m2

ID: 75424 Izmainīts: 20.05.2019.

Jaunajā daudzdzīvokļu projektā TUVIDI, kas atrodas Baložos, iegādei tiek piedāvāts mūsdienīgs 74 m² plašs trīs istabu dzīvoklis ar pilnu iekšējo apdari. Tā platībā ietilpst 8.8 m² liels balkons. Mājoklis atrodas piecstāvu ēkas 3. stāvā.

Dzīvokļa apdarē iekļauts augstvērtīgs ozola imitācijas lamināts, grīdlīstes, koka iekšdurvis, krāsotas, ugunsizturīgas metāla ieejas durvis, neitrālos toņos krāsotas sienas un griesti. Ēkā ir uzstādīti PVC logi ar dubultā stikla paketēm.

Sanitārais mezgls aprīkots ar rūpīgi atlasītu, kvalitatīvu santehniku - vannu, izlietni, podu, nepieciešamajiem ūdens maisītājiem un elektriskajiem dvieļu žāvētājiem. Vannas istabā papildu komfortam ir uzstādītas elektriski apsildāmas grīdas. TUVIDI apkuri nodrošina pilsētas siltumapgādes sistēma. Katrā TUVIDI ēkā, iedzīvotāju drošībai, ierīkotas slēgtas kāpņu telpas.

Dzīvokļu interjers ir pārdomāts visās detaļās: izvēloties apdares materiālus un krāsas, ir domāts gan par to praktisko lietošanu, gan estētisko pievilcību. Telpas veidotas gaišas un mājīgas. Pateicoties interjera dizaina risinājumiem, dzīvoklī izveidota mūsdienīgu vide, ko var papildināt ar mēbelēm, aizkariem un citiem elementiem, radot tieši Jums atbilstošu dzīves telpu jebkurā stilā.

Būtiska dzīvokļa priekšrocība ir lielais balkons, kura platums pārsniedz 7 m. Baudīt ikrīta kafiju, īstenot sapni par dārzniecību, sarīkot vakariņas ģimenei vai draugiem svaigā gaisā, izgreznot balkonu ar svētku dekoriem – to visu ļaus īstenot balkona platība.

Jaunais projekts īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem un visiem tiem, kas vēlas dzīvot tuvāk dabai un vienlaikus būt tikai 20 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra. Blakus ēkai atrodas priežu mežs, kur doties dabas ieskautās pastaigās, ļaut izskrieties mājas mīlulim, baudīt meža veltes vai nodoties aktīvajai atpūtai. Ap TUVIDI mājām ir ērta inftastruktūra, blakus atrodas bērnudārzs un skola, dažu minūšu gājiena attālumā pieejami veikali, bibliotēka, kultūras nams, kafejnīcas. Baložus ar Rīgas pilsētu savieno ērta sabiedriskā transporta sistēma.

Līdz ar dzīvokļa pirkumu ir iespēja iegādāties arī pazemes vai virszemes autostāvvietas.

Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 74
Istabu skaits: 3
Stāvs / Stāvu skaits: 3 / 5
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Finansējums

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu