+371 6736 5555

Prūšu iela 1a 2 550 EUR / mēn.

Rīga, Ķengarags / Izīrē tirdzniecības telpas

ID: 105615 Izmainīts: 13.03.2024.

Ilgtermiņa nomai tiek piedāvātas komercplatības jaunajā projektā “Terramisu”, kas atrodas Ķengaragā, Prūšu ielā 1a. “Terramisu” ir daudzdzīvokļu projekts, kas šobrīd ir būvniecības procesā un kura pirmais stāvs atvēlēts komercplatībām. Ēka atrodas ļoti izdevīgā vietā ar ērtu piekļuvi un autostāvvietām.

Komerctelpas tiek piedāvātas ar pilnu apdari, un šobrīd ir iespējams izplānot savai uzņēmējdarbībai izdevīgāko telpu plānojumu. Daļa no telpām var tikt piemērotas tirdzniecības pakalpojumu sniegšanai, ēdināšanai, kā arī medicīnas pakalpojumiem, tāpat telpas iespējams piemērot pirmskolas izglītības iestādes vajadzībām. Telpām tiks nodrošināti visi ar vides pieejamību saistītie nosacījumi.

Nomas telpas tiek piedāvātas platībā no 150 līdz 600 kvadrātmetriem, nepieciešamības gadījumā pat 1000 kvadrātmetru lielā platībā. Norādītā telpu nomas maksa attiecas uz telpām 350 kvadrātmetru platībā ar vienkāršotu telpu apdari, bet attīstītājs ir gatavs nodrošināt nomnieka komercdarbībai nepieciešamo telpu plānojumu un apdares materiālus, vienojoties par ieguldījumu apmēru.

Ēkas būvniecībā tiek izmantoti kvalitatīvi būvmateriāli, kas nodrošinās ēkas energoefektivitāti un ilgtspējīgu ekspluatāciju, kā arī samazinās izmaksas par komunālajiem pakalpojumiem.

Lieliska vieta komercdarbībai ar intensīvu gājēju plūsmu un izdevīgu atrašanās vietu. Potenciālie klienti būs ne tikai šī projekta iedzīvotāji, kuru vajadzībām tiek plānots iekārtot 121 dzīvokli, bet arī klienti no ielas, jo projekts ir izvietots labi pārredzamā vietā un lielveikalu – “Rimi”, “Lidl”, “Mego”, “Beta” – tiešā tuvumā.

Nenokavē savu iespēju un piesakies telpu apskatei šajā projektā, kā arī rezervē telpas savām vajadzībām, lai izplānotu to efektīvu iekārtojumu!

Darījuma veids: Izīrē
Īpašuma tips: Tirdzniecības telpas
Platība (m2): 300
Ģirts Jansons
Nodaļas vadītājs Mobilais: +371 2639 7447
E-pasts: girts.jansons@arcoreal.lv Apskatīt profilu >
* atzīmētie lauki ir aizpildāmi obligāti!

Karte



Finansējums

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod zemi privātajai apbūvei
1295 m2
Garkalnes novads, Berģi
89 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē māju
5 ist., 2 st., 243 m2
Rīga, Bieriņi
1 500 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 120 m2
Rīga, Zolitūde
600 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē tirdzniecības telpas
3 st., 400 m2
Rīga, Zolitūde
2 000 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu