+371 6736 5555

Raņķa dambis 34 386 600 EUR

Rīga, Āgenskalns / Pārdod dzīvokli 3 556.58 EUR / m2


ID: 103565 Izmainīts: 30.12.2023.

Plašs dzīvoklis projektā FILOZOFU REZIDENCES. Dzīvoklis ir pilnībā mēbelēts un tiek pārdots ar visu iebūvēto tehniku. Dzīvokļa priekšrocība ir unikālie skati no panorāmas logiem, 2 balkoni ar skatu uz Daugavu un Vecrīgu. Dzīvoklī ir 3 izolētas guļamistabas, 2 vannas istabas. Plašs priekšnams ar ērtu iebūvētu skapi, divās guļamistabās ir ģērbtuves. Pazemes stāvā ir sava marķieru stāvvieta.

Filozofu Rezidence atrodas labiekārtotā 4200 kvadrātmetru plašā teritorija. Projektā ir 115 dzīvokļi, 2 dzīvokļu ēkas (22 stāvu un 23 stāvu), ko savieno pazemes stāvvieta.
Projekta arhitektūras unikālā iezīme ir pirmā dzīvojamā stāva novietojums: tas ir veidots 14 metru augstumā virs zemes. Līdz zemes līmenim nolaižas tikai balsta kolonnas un plašā 12 metru augstā ieejas zāle. Šāds risinājums ļauj efektīvi palielināt rekreatīvo zonu. Zemes līmenī zem jumta, kas ir paredzēts kā ēkas sestais stāvs, atrodas skvoša, basketbola un volejbola laukumi. Projekta teritorijā atrodas rekreatīvā zona ar diviem bērnu laukumiem.

PROJEKTA TEHNISKAIS APRAKSTS
Ēkās iebūvēti “Schindler” skaņu izolējoši, ātri, dizaina lifti ar panorāmas skatu uz pilsētu. Slēgtajā pazemes autostāvvietā atrodas nepieciešamās ventilācijas sistēma ar CO2 sensoru. Iedzīvotāju drošībai paredzēta diennakts apsardze, video novērošanas kameras, domofoni, dzīvokļiem pievienotas signalizācijas sistēmas ar apsardzes firmas pulti, mikročipu ieejas kartes, automātiskie vārti ar pults vadību. Dzīvokļu griestu augstums ir ne mazāk kā 3,05 metri.
Filozofu rezidences tehnisko uzdevumu projektēšanas procesā visi parametri ir pārspējuši Eiropas Savienības Būvniecības noteikumus, atbilstot augstākajām drošības un komforta prasībām, tādējādi iekļaujot projektu starp Premium klases projektiem.

Filozofu Rezidence – tas ir veltījums topošajiem iedzīvotājiem, kas seko savam ceļam, savai filozofijai, savai izvēlei. Galvenais projekta veidotāju uzdevums – izveidot vidi, kas iedrošina tās iedzīvotāju turpināt izvelēto ceļu, palīdzēt atklāt iespējas jaunu ideju un mērķu meklējumos. Katrs kvartāla elements ir veidots tā, lai ikviens iedzīvotājs varētu dzīvot saskaņā ar savu filozofiju.

ATRAŠANĀS VIETA
Filozofu Rezidence atrodas Rīgā, Daugavas kreisajā krastā (Pārdaugavā). Projekta atrašanās vieta ir patiesi unikāla: tikai 20 minūšu gājiens līdz Vecrīgai, 15 minūšu brauciens līdz lidostai un 20 minūtes līdz Baltijas krasta lielākajai kūrortpilsētai – Jūrmalai.
Ilgtermiņa attīstības plāni labā krasta apkaimē ir atvēruši neskaitāmas iespējas biznesam un atpūtai. Pēdējo gadu laikā Pārdaugava ir kļuvusi par “mājām” jauniem publiskajiem objektiem: Latvijas Banka, Medicīnas institūts, “Swedbank” galvenā ēka, Valsts arhīvi, Nacionālā bibliotēka, studentu pilsētiņa ar peldbaseinu un izstāžu zāle Ķīpsalā. Līdzās tam visam atrodas arī iepirkšanās centri, restorāni un moderni dzīvojamie kompleksi. Visa nepieciešamā infrastruktūra (aprūpes iestādes, veikali, mācību un sporta iestādes, atpūtas centri) atrodas īsas pastaigas attālumā.



Darījuma veids: Pārdod
Īpašuma tips: Dzīvoklis
Platība (m2): 109
Istabu skaits: 4
Stāvs / Stāvu skaits: 11 / 22
- Lifts
- Domofons
- Optiskais internets
- Vanna
- Parkets
- Slēdzama kāpņu telpa
- Balkons
- Dzīvā apsardze 24h
- Pazemes autostāvvieta
- Saules puse
- Blakus upei

Karte



Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 145 m2
Rīga, Purvciems
725 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 6 no 6 st., 48 m2
Rīga, Centrs
77 000 EUR
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
3 st., 105 m2
Rīga, Purvciems
572 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Izīrē biroju
2 st., 800 m2
Rīga, Purvciems
6 400 EUR / mēn.
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu