+371 6736 5555

“ARCO REAL ESTATE” tiešraidē prezentēs pērnā gada tirgus pārskata datus

  • Nekustamo īpašumu uzņēmuma “ARCO REAL ESTATE” eksperti ceturtdien, 4. aprīlī, no plkst. 10.00 līdz 12.00 tiešraidē no “Swedbank” centrālās ēkas translēs Latvijas nekustamo īpašumu tirgus pārskata datus par 2023. gadu, analizēs pērn novērotās tendences, kā arī modelēs dažādus nozares attīstības scenārijus šim gadam.


Tiešraidei, kas tiks translēta uzņēmuma “Facebook” lapā (www.fb.com/arcorealestate), paredzētas divas daļas – detalizēts aizvadītā gada tirgus apskats un ekspertu diskusija, kuras laikā ikviens interesents tiešsaistē varēs uzdot savus jautājumus.

 

Gada pārskata datu prezentācijā ar vēstījumu par pērnā gada notikumiem Latvijas, īpaši galvaspilsētas, nekustamo īpašumu tirgū un par nozares gaidāmajiem izaicinājumiem uzstāsies uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits, valdes loceklis un vērtēšanas nodaļas vadītājs Māris Laukalējs, kā arī komercplatību nodaļas vadītājs Ģirts Jansons. Savukārt diskusijai pievienosies “Swedbank” hipotekārās kreditēšanas vadītājs Latvijā Normunds Dūcis, kurš iezīmēs mājokļu kreditēšanas tendences.

 

“ARCO REAL ESTATE” eksperti iztirzās piedāvājuma un pieprasījuma tendences, cenu dinamiku un notikušo darījumu skaita izmaiņas dažādos segmentos – jauno projektu, sērijveida dzīvokļu, privātmāju, zemes, komercīpašumu un citos segmentos. Tāpat tiks pārspriesti faktori, kas pērn būtiski ietekmēja jauno projektu būvniecības izmaksas un mājokļu pieejamību. Eksperti, analizējot sarežģīto ģeopolitisko situāciju Eiropā un ņemot vērā Eiropas Centrālās bankas pieņemtos lēmumus, paraudzīsies uz Latvijas nekustamo īpašumu nozares perspektīvu ilgtermiņā.

 

Latvijas nekustamo īpašumu tirgus pārskats ir “ARCO REAL ESTATE” izdots analītisks izdevums, kurā apkopota detalizēta informācija par nozares aktualitātēm iepriekšējā gadā. Ik gadu publicētais pārskats satur kā tekstuālu analīzi, tā arī vizuālu informāciju, kas atvieglo statistikas uztveri. Tirgus pārskats ir noderīgs un pārskatāms materiāls nozares speciālistiem, attīstītājiem, kā arī banku sektoram, kas nodarbojas ar hipotekāro kreditēšanu. Šis būs uzņēmuma 23. izdevums, kas Latvijas nekustamo īpašumu nozarē ir vienīgā tik apjomīga tirgus analīze.

 

Sagatavoja:

Dainis Guks
Mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītājs


27.03.2024.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 21 m2
Rīga, Mežaparks
30 150 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 1 no 5 st., 16 m2
Rīga, Mežaparks
24 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 1 no 5 st., 19 m2
Rīga, Mežaparks
28 200 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 3 no 5 st., 23 m2
Rīga, Mežaparks
34 050 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu