+371 6736 5555

Uzsākta dzīvokļu pārdošana jaunajā projektā TUVIDI

  • Nekustamo īpašumu attīstītājs "Estera Development", kurš līdz šim veiksmīgi attīstījis Rīgas pieejamāko dzīvokļu projektu LIEPZIEDI, nāk klajā ar jaunu daudzdzīvokļu projektu Baložos – TUVIDI. Projekta pārdošanu īsteno ARCO REAL ESTATE.


Notikumi, Jaunie projekti, Tuvidi, Mājokļu tirgus

 

TUVIDI ir mūsdienīga dzīves telpa vien 20 minūšu brauciena attālumā no Rīgas centra. Projektu veido divas blakus esošas piecstāvu dzīvokļu ēkas. Tajās izvietoti divu un trīs istabu dzīvokļi platībā no 53 līdz 75 kvadrātmetriem, to cena - sākot no 73500 eiro. TUVIDOS pieejami moderni un energoefektīvi dzīvokļi ar pārdomātu funkcionālo plānojumu. Augstie energoefektivitātes standarti (projektam piešķirts C klases energosertifikāts), nodrošina zemākus komunālos maksājumus.

 

Notikumi, Jaunie projekti, Tuvidi, Mājokļu tirgus

 

Dzīvokļu plānojums ir pārdomāts visās niansēs. Dzīvokļu interjers veidots gaišs un mājīgs, ļaujot telpās justies plaši un ērti. Izvēlētie apdares materiāli un krāsu toņu salikumi rada mūsdienīgu vidi, ko var papildināt ar jebkura stila mēbelēm, aizkariem un citiem interjera elementiem, radot sev atbilstošu un piemērotu dzīves telpu. Visos dzīvokļos sienas un griesti ir krāsoti balti, kas piestāvēs dažādām gaumēm.

 

TUVIDI teritorija būs labiekārtota un apzaļumota. Tā būs nodrošināta ar apgaismojumu, bruģētiem gājēju celiņiem un soliņiem, lai radītu mājīgu un komfortablu vidi ne tikai iekštelpās, bet arī ārpus jaunā mājokļa.

 

Notikumi, Jaunie projekti, Tuvidi, Mājokļu tirgus

 

Viena no dzīvokļu priekšrocībām ir lielie balkoni, kuru platums pārsniedz 7 metrus. Katram iedzīvotājam būs iespēja pielāgot to savām ikdienas vajadzībām - baudīt ikrīta kafiju, īstenot sapni par dārzniecību, sarīkot vakariņas ģimenei vai draugiem svaigā gaisā, novietot uz tā slēpes vai ragaviņas, izgreznot balkonu ar svētku dekoriem vai kā citādi izmantot tā lielo platību. Iespējas ir dažādas, viss, kas atliek – tās īstenot.

 

Notikumi, Jaunie projekti, Tuvidi, Mājokļu tirgus

 

TUVIDUS no ziemeļu puses ieskauj bagātīgs priežu mežs, kurā doties garās pastaigās, baudīt meža veltes, nodoties sportiskām aktivitātēm svaigā gaisā un ļaut izskrieties savam mājas mīlulim. Šo vietu īpaši iecienīs tie, kuriem ikdienā ir svarīga dabas klātesamība. 

 

Notikumi, Jaunie projekti, Tuvidi, Mājokļu tirgus

 

Jaunais projekts ir īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem. Visapkārt valda piepilsētas miers un klusums, nav dzirdami pilsētas dzīvei raksturīgie trokšņi. Trīs minūšu gājiena attālumā no "Tuvidiem" atrodas bērnudārzs un vidusskola, kas nozīmē to, ka no rītiem nav jāparedz papildus laiks ceļā, vedot bērnus uz izglītības iestādēm, jo tās ir turpat blakus.

 

Notikumi, Jaunie projekti, Tuvidi, Mājokļu tirgus

 

Baložu iedzīvotājiem ir pieejama visa ikdienai nepieciešamā infrastruktūra. Pilsētu ar Rīgas centru savieno ērta Rīgas satiksmes sabiedriskā transporta sistēma. Regulāri kursē 23. autobuss un mikroautobusi. Pie TUVIDIEM atrodas vairāki pārtikas un sadzīves preču veikaliņi un kafejnīca. Kultūras cienītāji priecāsies par blakus esošo Baložu Kultūras namu, bibliotēku un citām brīvā laika pavadīšanas iespējām, kuras pieejamas Baložos.

 

TUVIDI – tava dzīvesvieta harmonijā ar dabu. Izvēlies savu dzīvokli jau tagad!


17.01.2018.

Jaunākie piedāvājumi

Lasīt vairāk >
Izīrē dzīvokli
2 ist., 2 no 3 st., 86 m2
Rīga, Ķīpsala
248 000 EUR / mēn.
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
1 ist., 3 no 4 st., 38 m2
Rīga, Centrs
72 000 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 1 no 5 st., 35 m2
Bauskas novads, Bauskas pilsēta
26 600 EUR
Lasīt vairāk >
Pārdod dzīvokli
2 ist., 4 no 5 st., 38 m2
Rīga, Ķengarags
34 900 EUR
X

Nesen apskatītie objekti

&laqo; »
X

Pārdot vai iznomāt objektu